حماس خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی شد نبیه‌بری: حزب‌الله به آتش‌بس پایبند و با ارتش هماهنگ است واکنش اروپا به تعرفه‌های جدید آمریکا غریب‌آبادی: گزارش آژانس با هدف استفاده سیاسی بر برخی ادعا‌های بسته شده تمرکز دارد کشتاری جدید در مرکز توزیع غذا در جنوب غزه با ۳۰ شهید و ۱۲۰ زخمی انگلیس به دنبال خرید جنگنده‌های آمریکایی با قابلیت استفاده از تسلیحات اتمی تاکتیکی عراقچی به گروسی: ایران به هر تحرک نامناسب اروپا واکنش مقتضی نشان می‌دهد الجولانی: ما و اسرائیل دشمنان مشترک داریم / مهره کسی نیستم المیادین: تهران به اروپا درباره هرگونه تشدید تنش هشدار داده است همسر نتانیاهو: ترامپ و شوهرم قربانی «دولت‌های پنهان» هستند وزیر خارجه عربستان وارد دمشق شد ادعای برخی رسانه‌های غربی به نقل از آژانس: ایران تولید اورانیوم ۶۰ درصدی را تسریع کرده است «ناوگان آزادی» فردا به مقصد غزه حرکت می‌کند عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد

وضعیت اسفناک بیمارستان شهدای الاقصی/ انباشته‌شدن اجساد شهدا

الجزیره در خبری نشان داد که اجساد شهدای غزه در بیمارستان شهدای الاقصی انباشته شده و نظامیان صهیونیست به این بیمارستان حمله می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۹ - ۰۴ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 25
کد خبر: ۲۲۰۱۸۸

به گزارش راهبرد معاصر، خبرنگار شبکه خبری الجزیره روز دوشنبه گزارش داد که اجساد شهدا پس از حملات شدید رژیم صهیونیستی در حیاط بیمارستان شهدای الاقصی در دیرالبلح در مرکز نوار غزه انباشته شده و ۲۳ شهید دیگر در پی بمباران یک منزل مسکونی در خان یونس به آن‌ها افزوده شدند.

 

هشام زقوت، خبرنگار الجزیره از داخل این بیمارستان با بیان اینکه اجساد شهدا به دلیل نبود جای دیگری روی زمین مانده‌اند، اعلام کرد: در نتیجه حملات خشونت آمیز اسرائیل به اردوگاه المغازی، ده‌ها مجروح در بیمارستان ازدحام کردند که مملو از آوارگان و پناهجویان بود.

 

او توضیح داد که بمب‌های پرتاب شده توسط ارتش اشغالگر بسیاری از خانه‌های شلوغ را ویران می‌کند. به ویژه با تشدید بمباران صهیونیستی پس از نیمه شب مردم در بیمارستان‌ها پناه می‌گیرند.

 

نیرو‌های اشغالگر رژیم صهیونیستی قتل عام جدیدی را در اردوگاه المغازی (مرکز نوار غزه) انجام دادند که منجر به کشته شدن ۷۰ فلسطینی که بیشتر آن‌ها زن و کودک بودند، شد.

 

دکتر خلیل الدکران، مدیر بخش اورژانس و سخنگوی بیمارستان شهدای الاقصی، گفت که ارتش اشغالگر روزانه علیه غیرنظامیان در نوار غزه اقدام به اعدام میدانی می‌کند. بیمارستان‌های باقیمانده قادر به مقابله با مجروحان و اجساد پراکنده در همه جا نیستند.

 

پیش از این مقامات بهداشتی غزه هشدار داده بودند که بیمارستان‌ها قادر به مقابله با تعداد زیاد شهدا و مجروحان نیستند. روز یکشنبه، سازمان جهانی بهداشت تخریب سیستم بهداشتی غزه در نتیجه تجاوزات وحشیانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه را محکوم کرده و خواستار آتش بس شد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار