پیش‌بینی جدید درباره قیمت طلا/ طلا تا دی ماه این عدد تاریخی تغییر خواهد کرد شرایط فروش محصولات بهمن خودرو نقدی بدون قرعه کشی ثبت‌نام مسکن استیجاری کلید خورد / شرایط ثبت نام و تسهیلات ۴۰۰ میلیونی پیش بینی قیمت دلار دوشنبه ۲ شهریور ۱۴۰۵ / دلار همچنان می‌تازد؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۲ شهریور ۱۴۰۵ / سکه امامی ۲۲۰ میلیونی شد؛ سیگنال سیاسی می‌تواند روند صعودی را متوقف کند + جدول آخرین نرخ ارز دلار، طلا و یورو امروز یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵/ جهش طلا و سکه آخرین قیمت سکه و طلا امروز یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ | قیمت طلا ۱۸ عیار به ۲۲ میلیون تومان نزدیک شد توضیحات مهم بنزینی عارف؛ شرط تغییر قیمت بنزین اعلام شد! + جزئیات قیمت برنج ایرانی، قند و شکر اعلام شد؛ برنج قاچاق آمریکایی در تهران توزیع شده است؟ حراج جدید شمش طلا شهریور ۱۴۰۵/ تاریخ حراج، شرایط ثبت نام و سقف خرید افزایش مبلغ کالابرگ؛ شرط کلیدی دولت برای اجرای طرح چه بود؟ آخرین قیمت سکه پارسیان امروز یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ + جدیدترین نرخ‌ها و تحلیل بازار آخرین قیمت ایران خودرو و سایپا امروز ۱ شهریور ۱۴۰۵ | آخرین نرخ‌ها در بازار آزاد + تحلیل موج جدید افزایش ثبت نام خودروهای وارداتی شهریور ۱۴۰۵؛ شرایط، مبلغ حساب و لیست خودروها پیش‌فروش سایپا از اول شهریور ۱۴۰۵؛ آریا اتوماتیک، پارس‌نوآ و دو کوییک در راه بازار واردات گوشت وارد مرحله جدید شد/ گوشت ارزان در راه است؟

توضیحات وزیر صمت درباره امضای موافقت‌نامه تجارت آزاد بین ایران و اوراسیا

توضیحات وزیر صمت درباره امضای موافقت‌نامه تجارت آزاد بین ایران و اوراسیا وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: با امضای موافقت‌نامه تجارت آزاد بین ایران و اتحادیه اقتصادی اوراسیا بازار جدیدی برای صنعت‌گران ما باز می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۳ - ۰۴ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 25
کد خبر: ۲۲۰۲۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ عباس علی آبادی امروز در حاشیه جلسه امضا موافقت‌نامه تجارت آزاد ایران با اتحادیه اوراسیا گفت: توسعه تجارت بر تعمیق تمدن‌ها و روابط اجتماعی کار لازمی است و اساسا توسعه تجارت است که می‌تواند دوام و قوام بدهد، به روابط سیاسی و روابط اجتماعی. ما همه تلاش را کرده‌ایم تا در نقاط مختلف دنیا این توسعه را ایجاد کنیم. کشورهای همسایه ما که اتحادیه اوراسیا از جمله مهمترین آن اجتماعات اقتصادی است، هدف ما بوده برای ایجاد ارتباط و توسعه روابط تجاری و لذا از سال‌ها پیش مذاکرات مفصلی صورت گرفته و اقداماتی انجام شده و الان در حال به نتیجه رسیدن است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت اظهار داشت: با امضای موافقتنامه تجارت آزاد ایران و اوراسیا فصل تازه‌ای برای رسیدن به یک بازار بزرگ برای صنعت‌گران ما باز می‌شود، در همسایگی که روابط سیاسی و دیپلماتیک خوبی با هم دارند. البته چالش هایی نیز دارند و باید خودشان را آماده کنند برای یک رقابت مفید و سازنده که توسعه دهنده فناوری و ظرفیت‌ها و توانایی‌ها باشد.

وی بیان داشت: در مدت زمانی که ایران با اتحادیه اوراسیا موافقتنامه تجارت ترجیحی داشت، میزان مبادلات تجاری ما تا چند برابر افزایش یافت، به ویژه اینکه در شرایط خاصی هستیم که محدودیت‌هایی از نواحی خوبی به ما اعمال می‌شود، اینجا می‌تواند فرصت خوبی برای بسیاری از نیازهایمان باشد و همچنین ما نیز از ظرفیت‌هایی برخوردار هستیم که می توانیم برای اعضای اتحادیه اقتصادی اوراسیا مفید باشیم.

علی آبادی اظهار داشت: بنابراین امضا موافقتنامه تجارت آزاد برای صنعت‌گران ما فرصت بسیار خوبی است برای دستیابی به کالاهایی که ما تولید می‌کنیم.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، موافقتنامه تجارت آزاد ایران با اتحادیه اقتصادی اوراسیا امروز در سن پترزبورگ روسیه امضا شد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار