اعتراض تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده بیانیه اسنپ پی در پی صدور رای شورای رقابت؛ از حق قانونی تجدیدنظرخواهی استفاده می‌کنیم سهمیه بنزین در کارت‌های بانکی؛ اجرای طرح نهایی از مرداد ۱۴۰۴ صدور مجوز افتتاح اولین شعبه بانک روسی در ایران هشدار آبفا درباره تداوم خشکسالی در تهران / کاهش ۴۵ درصدی بارندگی و افت منابع آبی سد ماملو واردات خودرو و تلفن همراه مشمول دریافت ضمانت‌نامه بانکی در گمرک شد روز‌های پنجشنبه شعب کشیک بانک‌ها دایر است قیمت طلا، دلار، سکه و ارز ۱۴۰۴/۰۲/۲۳ پرداخت دیه ۵۹ جان باخته حادثه بندر رجایی جاده چالوس تا پایان اردیبهشت مسدود است تعرفه بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ درآمد ماهانه ۱۵ میلیون تومانی خانواده‌های محروم در طرح توانمندسازی محرومان تمدید معافیت واردات طلا، نقره و پلاتین خام از مالیات تا آذر ۱۴۰۴ وزیر کار: مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی با ۳۰ درصد افزایش واریز می‌شود گوشت گرم از فهرست کالا‌های اساسی خارج شد

جزئیات افزایش زمان‌بندی انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث

مدیر پشتیبانی و راهبری عملیات شرکت سپرده‌گذاری مرکزی از جزئیات انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث و افزایش زمان‌بندی این فرآیند خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۹ - ۰۴ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 25
کد خبر: ۲۲۰۲۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ مژگان صفری مقدم، مدیر پشتیبانی و راهبری عملیات شرکت سپرده‌گذاری مرکزی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: میراث، سامانه انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث آن‌هاست که از آبان ماه امسال شروع به فعالیت کرد.

این‌ مقام مسئول در ادامه بیان کرد: در ابتدا زمان بندی‌هایی را برای مراجعه وراث به مراکز تشکیل دهنده پرونده مشخص کردیم، اما از روز گذشته (۳ دی) این زمان افزایش یافت و فرآیند تشکیل پرونده برای تمامی متوفیان از سال ۱۳۸۴ تا ۳۱ تیر ماه سال ۱۳۹۹ باز شده است و وراث تمامی متوفیان که در این سال‌ها بودند و سهام عدالت داشتند می‌توانند به دفاتر کارگزاری و شعب بانکی منتخب اعلام شده مراجعه کنند.

صفری مقدم افزود: با توجه به این که در اجرا از شعب بانک‌ها در کنار کارگزاری‌ها استفاده کردیم، این موضوع سبب شد پراکندگی جغرافیایی دفاتری که اقدامات را انجام می‌دهند بیشتر شود. بانک‌هایی همانند ملی، تجارت، ملت و بانک پارسیان اکنون این خدمت را در شعب منتخب خود ارائه می‌دهند. به همین سبب و از زمان اضافه شدن بانک‌ها به این پروژه استقبال چشم‌گیری در این پروژه داشته ایم و تشکیل پرونده‌ها بیش از دو برابر افزایش یافته است. مسلما هر چه سریع‌تر وراث این اقدام را انجام دهند، کار انتقال با سرعت بیشتری انجام خواهد شد و اگر اقدامات انجام گیرد در مرحله بعدی واریز سود سهام عدالت این افراد سود مربوط به سهام عدالت متوفی خود را دریافت خواهند کردند.

فرآیند انتقال سهام عدالت به وراث رایگان است

این مقام مسئول می‌گوید: در اطلاعیه‌های متعدد اعلام شده که کار تشکیل پرونده و اقدامات مربوطه بهتر است در دفاتر کارگزاری و شعب منتخب بانک‌ها انجام شود چرا که هم به صورت رایگان خواهد بود و دیگر وراث نیازی به واریز وجه نخواهند داشت و هم این که موضوع سرعت در انجام کامل فرایند مطرح می‌شود. زمانی که فرآیند از طریق شعب کارگزاری و بانک‌های منتخب انجام شود وراث می‌توانند از طریق سامانه ddn پیگیر مراحل کار باشند و به محض این که پرونده‌ها به شرکت سپرده‌گذاری مرکزی برسد کار انتقال دارایی در همان روز انجام خواهد شد و افراد حداکثر در ۲۴ ساعت آینده می‌توانند دارایی منتقل شده را در سبد سهام خودشان مشاهده کنند. به همین سبب برای این مورد رایگان بودن و افزایش سرعت تاکید این است که فرآیند از طریق شعب کارگزاری و بانک‌ها انجام شود.

او در پاسخ به این سوال که وراث متوفیان بعد از سال ۹۹ چه زمانی باید اقدام کنند؟ گفت: از ۳۱ تیر سال ۹۹ به سبب این که طبق مصوبه سازمان بورس سهام عدالت مشمول مالیات شده است و به این خاطر که فرآیند الکترونیکی است فعلا این گروه از افراد باید منتطر باشند تا شرکت سپرده‌گذاری مرکزی بتواند بستر مناسبی را فراهم کند./باشگاه خبرنگاران جوان

مطالب مرتبط
ارسال نظر