اعطای درجه سپهبدی به شهید علی شادمانی جزئیات مرحله اول ساماندهی نیرو‌های شرکتی با پرداخت حقوق مستقیم جزئیات کاهش ساعت کاری ادارات و تعطیلی پنجشنبه قالیباف: با آنها که دلشان برای مردم و ایران می‌تپد، همدلیم همه چیز درباره سرلشکر عزیز جعفری؛ از ازدواج پرحاشیه تا فایل صوتی جنجالی فرمانده سپاه تهران: هدف‌گیری پایگاه «العدید»، دشمنان را به آتش‌بس التماسی واداشت بهروز آذر: لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت در حال بررسی مجلس است جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد پیام لاریجانی به اهالی رسانه شهادت مامور پلیس در درگیری با اشرار مسلح در زهک زمان دقیق ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌ی شهر و روستا علت صدای انفجار‌های مهیب در زنجان دلجویی جانشین مرزبانی سیستان و بلوچستان از بانوی حادثه دیده مرز میلک؛ ابلاغ پیام عذرخواهی فرمانده مرزبانی

سردار پلارک: صهیونیست‌ها دو مرتبه به جان شهید موسوی سوء‌قصد ناکام کرده بود

رئیس ستاد پشتیبانی از جبهه مقاومت با اشاره به ابعاد شخصیتی شهید سید رضی موسوی، گفت: دشمن صهیونیستی پیش از این نیز در سال‌های گذشته دو بار به جان شهید موسوی سوء‌قصد کرده بود ولی این اقدامات ناکام مانده بود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۸ - ۰۴ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 25
کد خبر: ۲۲۰۲۷۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار حسین پلارک رئیس ستاد پشتیبانی از جبهه مقاومت در گفت‌وگو با شبکه خبر سیما با اشاره به ابعاد شخصیتی سردار سید رضی موسوی از مستشاران نظامی سپاه در سوریه، گفت: شهید سید رضی موسوی از پیشکسوتان محور مقاومت بود که قریب ۲۵ سال در این عرصه نقش‌آفرینی کرد و تمامی هماهنگی‌های امور را بر عهده داشت.

وی افزود: این سید عزیز مورد علاقه خاص و ویژه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی بود و به شدت هم پس از شهادت حاج قاسم در فراق ایشان بی‌تابی می‌کرد و همواره آرزو داشت تا در آستانه سالگرد شهادت حاج قاسم به شهادت برسد که امروز این آرزو محقق شد‌.

رئیس ستاد پشتیبانی از جبهه مقاومت با اشاره به مأموریت شهید سید رضی موسوی، عنوان کرد: ایشان پس از مأموریت کاری که به محل استقرار خود بازگشته بود توسط رژیم صهیونیستی مورد حمله موشکی قرار گرفت. البته دشمن صهیونیستی پیش از این نیز در سال‌های گذشته دو بار به جان شهید موسوی سوء‌قصد کرده بود ولی این اقدامات ناکام مانده بود.

وی ادامه داد: حق شهید سید رضی موسوی و پاداش زحمات ایشان شهادت بود و از جمله شهدای عزیزی که انتظار داشتیم به شهادت برسند، بودند. ما این انتظار را داشتیم که ایشان هر آن به شهادت برسند.

سردار پلارک با اشاره به ابعاد شخصیتی شهید سید رضی موسوی، گفت: ما همواره به شهید موسوی می‌گفتیم که او شهید زنده است و انتظار شهادت ایشان را داشتیم چون نقش‌آفرینی ایشان به شدت مورد غضب و کینه دشمن بود. یعنی دشمن از ایشان کینه سنگینی به دل داشت چون ایشان اقدامات منظم، ارزشمند و فعالیت‌های طولانی مدت در این عرصه داشت.

وی ادامه داد: شهید سید رضی موسوی یک شخصیت همه‌جانبه، بی‌تکلف و علی‌رغم اینکه یک سردار بسیار نامدار ولی یک تلاشگر گمنام بود و همه مسئولین عالی رتبه نظام ایشان را می‌شناختند. اما شهید موسوی به علت خضوع و خشوع خود در انظار عمومی حاضر نمی‌شد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار