نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است تکمیل اقدامات خصمانه اروپا علیه سپاه پاسداران مقام ایرانی: تصمیم تبادل سفیر میان تهران و قاهره اتخاذ شده است برگزاری محفل انس با قرآن کریم با حضور رهبر انقلاب اسلامی عارف: ایران در روند مذاکرات در چارچوب راهبرد «عزت، مصلحت و حکمت» حرکت می‌کند رئیس جمهور: 1500 همت در حوزه بهداشت هزینه می‌کنیم جلالی: همکاری‌های دفاعی ایران و روسیه ابعاد وسیع‌تری به خود گرفته است رزمایش تهران و مسکو در دریای عمان؛ تهدید دوباره آمریکا به اقدام نظامی علیه ایران پزشکیان: رفع مشکلات مردم وظیفه اصلی ماست رهبر انقلاب در خصوص جوانان چه توصیه‌ای کردند؟ + عکس دریادار ایرانی: حضور ناوگان فرامنطقه‌ای در غرب‌آسیا غیرموجه است/ مردم ایران با قدرت بیشتری با آنها مقابله خواهند کرد ثبت‌نام بیش از ۱۵۳ هزار داوطلب انتخابات شورا‌های روستا سرشبکه‌های اصلی حوادث تروریستی دی ماه اندیمشک دستگیر شدند پزشکیان: با آغوش باز از هر کس که راهکار عملی برای حل مشکلات دارد استقبال می‌کنیم آخرین اخبار ساماندهی نیرو‌های شرکتی

وزیر اطلاعات: شهادت سردار موسوی پیامدهای سنگینی برای رژیم جنایتکار صیهیونیستی خواهد داشت

وزیر اطلاعات در پیامی نوشت: اگر چه جنایت وحشیانه ترور شهید موسوی، نشانگر عجز و ناتوانی رژیم صهیونیستی در مقابله با رزمندگان جبهه‌ مقاومت اسلامی و پیامدهای طوفان الاقصی و مقاومت سترگ مردم مظلوم و مقتدر غزه است، اما این جنایت به نوبه‌ خود پیامد سنگین دیگری برای رژیم جنایت‌‌کاران خواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۹ - ۰۵ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 26
کد خبر: ۲۲۰۴۴۰

به گزارش راهید معاصر؛ حجت‌الاسلام سیداسماعیل خطیب وزیر اطلاعات با صدور پیامی شهادت سردار سیدرضی موسوی را تسلیت گفت.

متن کامل این پیام به شرح زیر است:

سردار مجاهد سرتیپ پاسدار سید رضی موسوی، همرزم سردارِ بزرگِ مبارزه با تروریسم، شهید قاسم سلیمانی توسط رژیم تروریستی صهیونیست به شهادت رسید.
این عمل ددمنشانه، مصداق دیگری از خوی تروریستی رژیم جعلی صهیونیست و دلیل مستند دیگری بر ضرورت مهار قاطع و قطعی رژیم وحوش حاکم بر سرزمین قدس اشغالی است.

اگر چه این جنایت وحشیانه، نشانگر عجز و ناتوانی رژیم صهیونیستی در مقابله با رزمندگان جبهه‌ مقاومت اسلامی و پیامدهای طوفان الاقصی و مقاومت سترگ مردم مظلوم و مقتدر غزه می‌باشد، اما این جنایت به نوبه‌ خود پیامد سنگین دیگری برای رژیم جنایت‌‌کاران خواهد داشت.

سربازان گمنام امام زمان در وزارت اطلاعات و اعضای جامعه اطلاعاتی کشور، شهادت سرافرازانه‌ این شهید والامقام را به پیشگاه حضرت ولی‌عصر (عج)، فرماندهی معظم کل قوا حضرت امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی)، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، ملت سلحشور ایران اسلامی و به‌ویژه خانواده معزز آن شهید تبریک و تسلیت عرض نموده، از درگاه الهی، علو درجات آن شهید مجاهد و مدافع حرم و حامی مردم بی‌دفاع غزه را همراه با پیروزی نهایی جبهه‌ حق علیه اردوگاه کفر و نفاق تسلیت عرض می‌نمایند.

سیّد اسماعیل خطیب/فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر