تعطیلی تمامی ادارات شهرستان زهک در روز یکشنبه تهران از فردا یکشنبه گرم‌تر می‌شود وضعیت جوی کشور در ۴۸ ساعت آینده؛ رگبار بارش‌های تابستانه در ۵ استان جزئیات جدید از فرونشست زمین در مترو پرند جاده چالوس یکطرفه شد درمان ترکیبی سرطان پستان با هیدروژل حساس به نور/ نابودی بیش از ۸۰ درصد سلول‌های سرطانی تقویم شهریور ۱۴۰۵ با مناسبت‌ها و تعطیلات رسمی + جدول کامل پورجمشیدیان:بیش از۳میلیون و ۵۰۰هزار ایرانی در اربعین امسال حضور داشتند ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان

برادران قاتل در شاهرود دستگیر شدند

برادران قاتل در شاهرود دستگیر شدند فرمانده انتظامی استان سمنان گفت: برادران قاتل فراری پس از چهار سال زندگی مخفیانه، سرانجام شناسایی و در شاهرود دستگیر شدند.
تاریخ انتشار: ۰۰:۵۸ - ۰۶ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 27
کد خبر: ۲۲۰۵۰۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار جلیل موقوفه‌ای بیان داشت در یکی از روز‌های تابستان سال ۱۳۹۸ شهروندی با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ تماس گرفت و از یک فقره نزاع و درگیری منجر به قتل در یکی از روستا‌های جنوبی اطراف شهرستان شاهرود اطلاع داد که بلافاصله مأموران در محل حاضر و نسبت به بررسی تخصصی موضوع اقدام کردند.

وی با بیان اینکه کارآگاهان پس از کسب اطلاعات لازم اقدامات خود را برای شناسایی و دستگیری قاتلان فراری از صحنه جرم آغاز کردند، ادامه داد: در پی تلاش‌های شبانه روزی مأموران مشخص شد متهمان به یکی از استان‌های شمالی کشور متواری شده‌اند.

فرمانده انتظامی استان سمنان گفت: جست و جو برای دستگیری قاتلان ادامه داشت تا اینکه کارآگاهان اداره مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی با اشرافیت و هوشمندی توانستند آن‌ها را بعد از چهار سال در شهرستان شاهرود شناسایی و طی یک عملیات ضربتی دستگیر و به پلیس آگاهی منتقل کنند.

موقوفه‌ای تاکید کرد: متهمان که دو برادر ۳۰ و ۳۵ ساله بودند برابر مدارک و مستندات مستدل و محکم پلیس به ارتکاب قتل جوان ۲۱ ساله با انگیزه اختلاف و خصومت شخصی اعتراف کردند.

وی به هوشمندی و کارآمدی پلیس استان در کشف پرونده قتل بعد از چندین سال اشاره کرد و گفت: متهمان تکمیل پرونده تحویل مراجع ذیصلاح شدند. / مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار