روسیه: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران، اوضاع را بسیار پیچیده‌تر خواهد کرد واکنش روسیه به بازگشت بازرسان آژانس به ایران گفت‌وگوی وزرای خارجه آلمان و عربستان درباره ایران اولیانوف: ایران همچنان شریک متعهدی برای آژانس است انصارالله: هتک حرمت قرآن توسط نامزد صهیونیستی - آمریکایی تجاوز آشکار به اسلام است ده‌ها شهر روستا در پاکستان زیر آب رفت بیانیه ۱۴ عضو شورای امنیت برای توقف جنگ غزه نتانیاهو: قصد تخلیه نوار غزه را نداریم حملات هوایی اسرائیل به مواضع نیرو‌های جولانی در ریف دمشق دیدار گروسی با وزیر خارجه آمریکا درباره ایران گروسی: بازرسان آژانس هنوز به اصفهان، فردو و نطنز نرفته‌اند جزئیات دیدار بقائی با سفیر جمهوری خلق چین در ایران غریب‌آبادی: هیچ مبنای حقوقی برای اروپا در فعال‌سازی اسنپ‌بک وجود ندارد یحیی سریع: در یک عملیات موفقیت آمیز با موشک فلسطین ۲ فرودگاه اللد را هدف قرار دادیم گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای ایران شدند

پاسخ نیروهای مقاومت به حمله متجاوزان به کرانه باختری

حمله وحشیانه اشغالگران صهیونیست به بخش‌های مختلف کرانه باختری با مقاومت نیروهای فلسطینی و وقوع درگیری‌های شدید در این منطقه رو به رو شد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۸ - ۰۶ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 27
کد خبر: ۲۲۰۵۲۶

به گزارش راهبرد معاصر، اشغالگران صهیونیست بامداد و صبح امروز به صورت گسترده به بخش‌های مختلف کرانه باختری یورش بردند. منابع آگاه در گفتگو با المیادین تاکید کردند که عناصر پیاده نظام این رژیم به نابلس جدید حمله کردند.

 

در همین راستا هلال احمر فلسطین اعلام کرد که در جریان یورش نظامیان صهیونیست به منطقه تیاسیر واقع در جنوب طوباس یک جوان فلسطینی زخمی شد.

 

المیادین نیز گزارش داد که نیروهای اشغالگر به چندین روستا و شهرک در استان‌های طولکرم، نابلس، قلقیلیه و الخلیل حمله کردند.

 

این در حالی است که گردان‌های شهدا الاقصی در نابلس از هدف قرار دادن ایست بازرسی عناصر صهیونیست در منطقه جبل جرزیم از طریق گلوله باران کردن این منطقه خبر دادند.

 

شبکه المیادین دقایقی قبل گزارش داد که نیروهای مقاومت فلسطین به سمت عناصر متجاوز در ورودی اردوگاه طولکرم واقع در کرانه باختری به صورت گسترده شلیک کردند.

 

رسانه‌های فلسطینی خبر دادند که جوانان فلسطینی با عناصر متجاوز در منطقه‌های قفین، علار و صیدا واقع در شمال طولکرم درگیر شده اند.

 

نیروهای فلسطینی همچنین در مسیر یک نفربر صهیونیستی در روستای قفین یک بمب منفجر کردند. در همین راستا درگیری‌های شدیدی میان نیروهای مقاومت فلسطین و اشغالگران صهیونیست در اردوگاه الدهیشه واقع در بیت لحم به وقوع پیوسته است.

 

نیروهای اشغالگر صهیونیست برای سومین بار در ۳ روز گذشته به شهر طولکرم و اردوگاه‌های طولکرم و نور شمس در کرانه باختری یورش بردند.

 

خبرنگار الجزیره نیز تایید کرد که در بامداد چهارشنبه نیروهای اشغالگر صهیونیست اقدام به تخریب تعدادی از تاسیسات زیربنایی در اردوگاه نورشمس کردند. همزمان گزارش شده که حمله‌ها و بمباران پهپادی به منطقه معدن در مجاورت اردوگاه نور شمس به زخمی شدن تعدادی از شهروندان فلسطینی منجر شده است.

 

در عین حال گزارش شده که ارتش اشغالگر از رسیدن آمبولانس‌ها به منطقه المحجر در مجاورت اردوگاه نور شمس برای انتقال مصدومان حمله‌های پهپادی جلوگیری می‌کند. هلال احمر فلسطین نیز اعلام کرد که نیروهای اشغالگر ۳ آمبولانس را توقیف و از انتقال زخمی‌های اردوگاه نورشمس جلوگیری کردند.

 

خبرنگار الجزیره اعلام کرد که بر اثر بمباران رژیم صهیونیستی در محله المحجر در اردوگاه نور شمس شش جوان فلسطینی به شهادت رسیدند./ مهر

ارسال نظر