موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد وزارت بهداشت خط قرمز‌های لوازم آرایشی را اعلام کرد / ۴ ماده با محدودیت و ممنوعیت واکنش پلیس به ویدئوی جنجالی ضرب و شتم دو نوجوان توسط مأمور گشت در سنندج

شیر برای مدارس غیردولتی بر عهده آموزش و پرورش است؟

شیر برای مدارس غیردولتی بر عهده آموزش و پرورش است؟ سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: تمام مدارس ابتدایی دولتی در همه استان‌ها حداقل یک نوبت شیر دریافت کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۳ - ۰۶ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 27
کد خبر: ۲۲۰۵۶۱

به گزارش راهبرد معاصر، طبق گزارش سازمان تربیت بدنی و سلامت٬ درصد چاقی در دانش آموزان قابل توجه است. یکی از رویکردهای وزارت آموزش و پرورش تربیت دانش آموزان در حوزه‌های مختلف از جمله زیستی است. در همین راستا وزارت آموزش و پرورش باید به نوع تغذیه، ورزش، سلامت جسم و روان دانش آموزان نیز توجه کند.

 

به گزارش آمار حدود ۱۲ میلیون دانش آموز در سال‌های ۷۹ تا ۹۴ شیر پاستوریزه و استریل دریافت کرده‌اند؛ اما از سال ۹۵ به بعد شیر رایگان به صورت سراسری در مدارس توزیع نشده است.

 

شیر حاوی مواد مغذی و ارزشمندی مانند کلسیم و پروتئین است؛ به دلیل تعدد خواص شیر توصیه‌های بسیاری از سوی پزشکان برای مصرف روزانه یک لیوان شیر و گنجاندن این ماده مغذی در رژیم غذایی بزرگسالان وجود دارد و مصرف آن در سنین رشد توصیه می شود.

 

در همین راستا علی فرهادی، سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: تمام مدارس ابتدایی دولتی در همه استان‌ها حداقل یک نوبت شیر را دریافت کرده‌اند.

 

وی افزود: توزیع شیر از استان‌های محروم آغاز شده و استان هرمزگان آخرین استان کشور بود که در آن توزیع شیر انجام شد. دلیل این امر هم آن بود که در استان مذکور کارخانه تولید شیر کم بود.

 

او ادامه داد: طرح توزیع شیر تا پایان سال تحصیلی ادامه دارد و ما با کارخانه‌های تولید شیر قرارداد امضا کرده‌ایم.

 

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با بیان این که طرح توزیع شیر حدود ۱۰ سال متوقف شده بود٬ اظهار کرد: زیرساخت‌های طرح توزیع شیر جمع آوری شده یا تغییر پیدا کرده بودند.

 

وی افزود: نوع بسته بندی شیر و برچسب گرید A کارخانه‌های تولیدی شیر در توزیع شیر بسیار اهمیت دارد.

 

فرهادی گفت: رئیس جمهور امسال به وزارت آموزش و پرورش دستور توزیع شیر را داد و در همین راستا اعتباراتی برای توزیع شیر تخصیص داده شد.

 

او ادامه داد: از ۱۲ آبان سال جاری وزارت آموزش و پرورش آماده انعقاد قرارداد با کارخانه‌های تولید شیر شد؛ اما شرکت‌های تولید کننده آمادگی ارائه شیر در بسته‌های ۲۰۰ سی سی را نداشتند و همین امر باعث تاخیر در توزیع شیر شد.

 

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: در حال حاضر حدود ۸ میلیون دانش آموز در مقطع ابتدایی تحصیل می‌کنند که برای آن‌ها شیر توزیع شده است.

 

فرهادی با بیان این‌ که شیر فقط در مقطع ابتدایی مدارس دولتی توزیع می‌شود٬ تصریح کرد: مدارس غیر دولتی باید خودشان شیر را دریافت کنند. البته این نوع مدارس می‌توانند با کارخانه‌های تولید شیر که با مدارس دولتی قرارداد دارند٬ تفاهم نامه‌ای امضا و با همان قیمت برای دانش آموزان شیر تهیه کنند.

 

او ادامه داد: در برنامه هفتم با توجه به سن رشد دانش آموزان ابتدایی توزیع شیر فقط در مدارس ابتدایی اشاره شده است. البته ما درصدد هستیم تا در سال‌های آینده شیر را در تمام مقاطع تحصیلی توزیع کنیم./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار