بیانیه وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران: اظهارات ترامپ، نشانه دیگری از رویکرد مزوّرانه سیاستگزاران آمریکا نسبت به ملت‌های منطقه است ترامپ: در حال تلاش برای دستیابی به توافقی با ایران هستیم تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران «ویتکاف» و «روبیو» عازم استانبول می‌شوند بقایی: تناقض‌ها در مواضع، نشانه جدّیت و حسن نیّت آمریکایی‌ها در روند مذاکرات نیست هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد

اذعان اوکراین به تسلط روسیه بر «مارئینکا»

به رغم ادعاهای اخیر کی‌یف درباره شهر مارئینکا، فرمانده ارتش اوکراین شامگاه سه شنبه گفت که به خاطر «حفظ جان» نظامیانش از این شهر عقب نشینی کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۴ - ۰۶ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 27
کد خبر: ۲۲۰۵۹۴

به گزارش راهبرد معاصر، حدود دو ماه پس از تاکید فرمانده کل ارتش اوکراین به رسیدن جنگ با روسیه به «بن‌بست»، کی‌یف تسلط مسکو بر یک شهر راهبردی در دونتسک را تایید کرد.

 

فرمانده کل ارتش اوکراین والری زالوژنی، در یک نشست خبری تسلط روسیه بر مارئینکا را تایید کرد؛ موضوعی که وزیر دفاع روسیه سرگئی شویگو پیشتر اعلام کرده بود اما اوکراین منکر آن شده بود.

 

مارئینکا یک شهر تقریبا کوچک در دونتسک است اما رکن اطلاعاتی ارتش انگلیس گزارش داده بود که روسیه در تلاش برای تسلط بر آن است تا ضمن پیشروی به سمت غرب، لایه‌های حفاظتی از دونتسک را تقویت کند.

 

فرمانده کل ارتش اوکراین درباره درگیری‌های چند ماهه بر سر مارئینکا گفت که «این دقیقا شبیه باخموت است، خیابان به خیابان، کوچه به کوچه... جنگ است و واقعیت آن است که ما به حاشیه شهر عقب نشینی کردیم».

 

این سخنان در شرایطی مطرح شده که والوژنی در مصاحبه آبان ماه با مجله انگلیسی اکونومیست گفته بود که اوکراین در جنگ با روسیه به «بن بست» رسید؛ اظهارنظری که با واکنش تند زلنسکی مواجه شد.

 

تحلیلگران معتقد هستند که ناکامی ضد حملات علیه روسیه در فصل تابستان، باعث بالا گرفتن اختلافات رئیس‌جمهور و فرمانده کل ارتش شده است؛ ضد حملاتی که مورد حمایت همه جانبه غرب قرار داشت.

 

به گفته وزیر دفاع روسیه هدف اصلی سال ۲۰۲۳ که خنثی کردن ضد حملات اوکراین بود، محقق شد و ارتش به طور پیوسته «مناطق تحت کنترل خود را در همه جهات گسترش می‌دهد».

 

فرمانده کل ارتش اوکراین در توضیح چرایی عقب نشینی از مارئینکا گفت که ذره ذره خاک اوکراین برای ارتش مهم است اما «جان سربازانمان برای ما مهم‌تر است»./ فارس

ارسال نظر