کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

برنامه زلنسکی برای تداوم جنگ با روسیه در سال ۲۰۲۴

رئیس‌جمهور اوکراین ضمن قدردانی از همه متحدانش در جریان جنگ اوکراین بر برنامه خود جهت تقویت توان نظامی کشورش در سال آینده تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۰ - ۱۰ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 31
کد خبر: ۲۲۱۲۱۰

به گزارش راهبرد معاصر، «ولادیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین در اظهاراتی عنوان کرد که قصد دارد در سال آینده تسلیحات بیشتری را جهت تقویت توان نظامی این کشور تولید کند.

 

اظهارات زلنسکی پس از آن انجام شد که روسیه سخت‌ترین و سنگین‌ترین حملات هوایی‌اش در اوکراین را از ابتدای آغاز جنگ در این کشور، روز گذشته انجام داد و خرابی‌های بسیاری به بار آورد.

 

زلنسکی در اظهاراتش بر این نکته تاکید کرد که همراه با شرکا و متحدانش «راه‌حل‌های بسیار مهمی» را در سال جدید در مورد اوکراین ارائه خواهد کرد.

 

زلنسکی در جریان سخنرانی که روز گذشته انجام داد، عنوان کرد: ما در حال برنامه‌ریزی برای تولید سلاح‌های بیشتری در سال آینده هستیم و برنامه مشخصی هم را برای فعالیت بین‌المللی خود در ماه ژانویه داریم. ما در حال همکاری با شرکای خود برای رسیدن به راه‌حل‌هایی هستیم که هر سرباز اوکراینی و کل ملت اوکراین و دولت ما به آن نیاز دارد.این راه‌حل‌ها بسیار موثر خواهند بود.

 

رئیس‌جمهور اوکراین در توضیح تصمیم خود مبتنی بر افزایش تولید تسلیحات بیشتر هم عنوان کرد: فارغ از هر گونه اتفاق و تغییرات سیاسی که در کشورهای دیگر رخ دهد، ما به ظرفیت کافی برای تحقق اهداف خود نیاز داریم.

 

زلنسکی عنوان کرد که اوکراین سال آینده شاهد تصمیمات جهانی بسیاری خواهد بود. وی بر این موضوع تاکید کرد که برای برقراری عدالت در اوکراین و تحقق اهدافش مبارزه خواهد کرد و در این سخنرانی گفت: از تمامی رهبرانی که به ما کمک کردند و از تاریخ ۲۴ فوریه(تاریخ شروع جنگ میان اوکراین و روسیه) در کنار ما بودند و در سال ۲۰۲۴ هم با ما خواهند بود، سپاسگزار هستیم.

 

زلنسکی پیشتر هم عنوان کرد که قصد دارد در سال آینده یک میلیون پهپاد تولید کند و گفته بود که چنین اقدامی در جنگ کی‌یف با مسکو بسیار حیاتی و لازم است./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار