وزیر کشور: اتباع غیرمجاز فرصت‌های شغلی بسیاری را از ما گرفته‌اند/ گریزی جز طرد این اتباع نیست آیت‌الله جوادی آملی: دشمن ما تنها آمریکا و امثال او نیستند/ ما مردم ایران، مردمی بزرگ و بزرگ زاده‌ایم سرلشکر سلامی: حمله به مراکز هسته‌ای را پاسخ غیرقابل تصور می‌دهیم توئیت حساب کاربری رهبر معظم انقلاب درباره مالکیت مردم فلسطین بر تمام سرزمین‌های این کشور سوال از وزیر بهداشت درباره پرونده تجاوز در آمبولانس سرلشکر باقری: پیشرفت‌های دفاعی و نظامی ما بی‌نظیر است محسن رضایی: ایران همیشه آماده بوده تا مذاکرات را در چهارچوب ۵+۱ ادامه دهد الحاق ناو پهپادبر به نیروی دریایی سپاه + عکس عفو یا تخفیف مجازات بیش از ۳۰۰۰ نفر از محکومان با موافقت رهبر انقلاب انتخاب هیئت رئیسه ۸ فراکسیون مجلس در دیدار پزشکیان با دبیرکل اوپک چه گذشت؟ برگزاری دومین جلسه کمیسیون مشترک مجمع تشخیص درباره پالرمو و CFT پزشکیان: می‌کوشیم بی‌عدالتی آموزشی را از پایه اصلاح کنیم معاون اول رئیس جمهور: رفع مشکل پرونده قضایی دو هنرمند را پیگیری می‌کنیم واکنش سخنگوی دولت به خبر تشکیل پرونده قضایی برای مرضیه برومند و رضا بابک

سرلشکر سلامی: سپاه نخواهد گذاشت مردم ذره‌ای در سختی قرار بگیرند

فرمانده کل سپاه با بیان اینکه اراده ملت ایران بزرگ‌تر از اراده دشمنان است، گفت: ‌‌سپاه نخواهد گذاشت که مردم ما ذره‌ای در سختی قرار بگیرند، با امید به خدا دل سختی‌ها را می‌شکافیم.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۴ - ۲۱ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 12
کد خبر: ۲۲۰۶۱

به گزارش راهبرد معاصر؛  سردار سردار سرلشکر حسین سلامی صبح امروز مراسم افتتاح متمرکز 2860 واحد مسکونی و احداثی و همچنین تعمیر و بازسازی 38 مدرسه در کشور اظهارداشت: از خداوند شاکریم که امروز توفیق حضور در این روستای زیبا را به ما و ادامه خدمت داد. از روحانیون مسئولان و مردم آق‌قلا نیز قدردانی می‌کنم.

 

وی افزود: حقیقت مطلب این است امروز شاهد به ثمر نشستن شکوفه‌های امید در جامعه هستیم و افتتاح بناهای بازسازی شده در این روز نمادی درخشان از عزم، همت و اراده و نیت خالص و واقعی مردم است که امید و لبخند بر لب مردمان کم‌برخوردار نشانده است.

 

فرمانده کل سپاه گفت: واقعیت‌های تلخ سیل ابتدای امسال با مجاهدت ملت ایران و تحت فرمان دستور و فرماندهی رهبر معظم انقلاب که ظاهری مصیبت‌بار و دردناک داشت با این عزم و اراده به نعمتی بزرگ تبدیل شد.

 

وی اظهار کرد: ملت ایران نشان دادند بزرگ‌تر از تحریم و دشمنان‌مان هستند. اراده ملت ایران بزرگتر از اراده دشمنان است. مردم ما بزرگتر از سیل هستند و بر آن غلبه کردند مردم ما آموختند در جنگ باید زیباتر زندگی کنند.

 

سردار سلامی افزود: ما امروز در نبرد اقتصادی با دشمنان هستیم، قرآن ما را به اخوت و برادری دعوت کرده است. ما یک امت و برادر هم هستیم.

 

سیل تجسم دل‌انگیزی از وحدت، همدلی و برادری بود. فراتر از خط‌کشی‌های مذهبی بود. همه مسلمان و پیرو قرآن هستیم.

 

سردار سلامی با بیان اینکه سپاه از درون مردم جوشیده است، گفت: برادران سپاهی فرزندان این مردم هستند. سپاه از مردم، با مردم و برای مردم در سختی‌ها و مشکلات است.

 

وی با بیان اینکه سپاه بی‌هیچ منتی به مردم خدمت می‌کند، خاطرنشان کرد: سینه پاسداران سپر بلای این ملت بوده و سپاه قلعه‌های مستحکم برای حفاظت از مردم هستند.

 

فرمانده کل سپاه گفت: هر آنچه در اختیار سپاه است به مردم تعلق دارد. این‌گونه نیست که فقط سپاه از مردم محافظت کند بلکه امروز مردم هم از سپاه در برابر دشمنان محافظت می‌کنند.

 

وی با بیان اینکه هر چه به این مردم خدمت کنیم بازهم کم است، افزود: ما از رهبرمان فرمان و دستور داریم که با همه وجود و شبانه‌روزی برای اعتلای این کشور و زدودن غبار محرومیت و فقر از سیمای شریف این مردم عزیز تلاش کنیم.

 

سردار سلامی گفت: هرچند ابتدای سیل دردناک، سخت و غم انگیز بود اما باطنی پر از رحمت داشت. ما همان زمان به مردم قول دادیم که آنان را تنها نمی‌گذاریم و تا آخر کنارشان می‌ایستیم. امروز هم آمدیم تا تجدید عهد کنیم و صادقانه و خالصانه بگوییم با همه امکان و توان در کنار مردمانمان هستیم.

 

وی افزود: سپاه نخواهد گذاشت که مردم ما ذره‌ای در سختی قرار بگیرند ما با امید به خدا دل سختی‌ها را می‌شکافیم.

 

فرمانده کل سپاه خاطرنشان کرد: هرچند سیل خانه‌های این مردم را فراگرفته بود اما ما چیزی جز نجابت، صبر، شکیبایی، ظرفیت و تحمل از این مردم ندیدیم. در آن روزهای سخت این روحیه آنان به ما آرامش می‌داد.

 

وی گفت: امروز شاهد برطرف شدن مشکلات هستیم تا شرایط را بهتر از قبل کنیم. ما برای حل مشکلات مردم از پای نخواهیم نشست چون این رسم و مرام ماست.

 

سردار سلامی افزود: ما از رهبر عزیزمان آموخته‌ایم باید این‌گونه باشیم و این راه همچنان ادامه دارد. این کشور در این شرایط به خوبی در حال ساخته شدن است و ما در حال پیشرفت هستیم.

 

وی فشار دشمنان را سبب قدرتمندتر شدن انقلاب اسلامی دانست و تاکید کرد: فشار دشمن جز قوی‌تر شدن، بالابردن روحیه و انگیزه ملت برای ساختن ایران، پیشرفت بیشتر، امن‌تر، مستقل و خودکفاشدن هیچ تاثیر دیگری نداشته است.

 

فرمانده کل سپاه خاطرنشان کرد: ما ملتی هستیم که هرگز و در هیچ شرایطی به اراده دشمن تن نمی‌دهیم چون متحد، صاحب اراده، قدرتمند و دارای رهبری بزرگ هستیم. اسلام به ما قدرت، عزت، اقتدار، درخشش، امنیت، پیشرفت و آزادی داده است. ما همیشه زیر بیرق اسلام خواهیم ماند و این راه را ادامه می‌دهیم.

 

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار