دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی زمان نشست سه‌جانبه روسیه، آمریکا و اوکراین مشخص شد سفر بن‌زاید به روسیه در میانه تنش‌های منطقه‌ای رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند الجولانی: روسیه از وحدت و ثبات سوریه حمایت کرده است نمایندگی ایران در سازمان ملل: اگر تهدید شویم، پاسخ بی‌سابقه خواهیم داد غریب آبادی: اولویت ما دفاع از ایران است نه مذاکره با آمریکا المیادین به نقل از منبعی ایرانی: «آمریکا با لشکرکشی نظامی نمی‌تواند ما را وادار به مذاکره کند» ترامپ مجددا ایران را تهدید کرد: حمله بعدی بسیار بدتر خواهد بود/ ایران سریعا پای میز مذاکره بیاید

کی‌یف: مذاکره با روسیه درباره صلح غیرممکن است

الکسی دانیلوف دبیر شورای امنیت ملی و دفاع اوکراین (NSDC) گفت: مذاکره با روسیه درباره صلح غیرممکن است، زیرا تنها شرطی که مسکو برای برقراری صلح ارائه می‌دهد، تسلیم شدن اوکراین است.
تاریخ انتشار: ۰۰:۳۷ - ۰۷ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 28
کد خبر: ۲۲۰۶۹۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ دانیلوف با بیان اینکه ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه برای هیچ مذاکره‌ای آماده نیست، تاکید کرد: مسکو با هدف تضعیف کمک‌های غرب به اوکراین، ادعا می‌کند که آماده مذاکره درباره برقراری صلح است.

وی با یادآوری طرح صلح ۱۰ ماده‌ای ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین، گفت: موضع ما بسیار شفاف است و تنها در صورت پذیرفتن طرح صلح زلنسکی از سوی مسکو، با این کشور صلح خواهیم کرد.

دبیر شورای امنیت ملی و دفاع اوکراین با بیان اینکه مذاکرات صلح پیشنهادی مسکو بسیار ساده است، خاطرنشان کرد: شرط مسکو برای برقراری صلح، تسلیم شدن اوکراین است.

دانیلوف با تاکید بر اینکه تا پیروزی به جنگ ادامه خواهیم داد، یادآور شد: نمی‌توانیم تسلیم کشوری شویم که کمر به نابودی ما بسته است.

وی همچنین با انتقاد از کسانی که می‌گویند ما در میدان جنگ هیچ نتیجه‌ای نمی‌بینیم، گفت: این سخن درست نیست، زیرا ما هر روز تعداد زیادی از نظامیان و تسلیحات روسی را در خاک کشورمان از بین می‌بریم.

دانیلوف همچنین درباره گزارش‌ها درباره کاهش ۳۰ درصدی ارسال گلوله‌های توپخانه ۱۵۵ میلی‌متری به اوکراین از سوی کشور‌های غربی در سال آینده میلادی اظهار کرد: ممکن است وضعیت متفاوتی را در پیش داشته باشیم، اما در هر صورت ارسال مهمات از سوی حامیان اوکراین به این کشور در سال جدید میلادی، بدتر از امسال نخواهد بود.

وی در ادامه سال جدید میلادی را سالی سخت و چالش‌برانگیز خواند و تاکید کرد: در سال جدید تصمیم‌گیری‌های اساسی و دشواری را پیش رو خواهیم داشت.

به نوشته رسانه‌های اوکراینی، زلنسکی در ۱۹ دسامبر (۲۸ آذر) گفت که موضوع مذاکره با روسیه در حال حاضر از روی میز خارج شده است.

ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه روز ۲۱ فوریه سال ۲۰۲۲ (دوم اسفند ۱۴۰۰) با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو، استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوهانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت.

سه روز پس از آن یعنی پنجشنبه پنجم اسفند سال ۱۴۰۰، پوتین عملیاتی نظامی که آن را «عملیات ویژه» خواند، علیه اوکراین آغاز کرد و به این ترتیب روابط پرتنش مسکو - کی‌یف به رویارویی نظامی تغییر وضعیت داد و این جنگ همچنان ادامه دارد. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار