عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

زلنسکی: اوضاع میدانی بسیار دشوار است

ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین روز دوشنبه عنوان کرد که روسیه در حال بهره‌برداری از تاخیر بوجود آمده در ارسال کمک به اوکراین است و شرایط در محل‌هایی که نیرو‌های روسیه در آن تمرکز کرده‌اند «بسیار دشوار» است.
تاریخ انتشار: ۰۰:۳۲ - ۰۱ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 20
کد خبر: ۲۲۹۱۷۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ زلنسکی در ویدیویی پس از بازدید از خط مقدم عنوان کرد: شرایط حال در برخی از نقاط خط مقدم - به ویژه در جا‌هایی که نیرو‌های ذخیره روسیه در آن متمرکز شده‌اند - بسیار دشوار شده است.

وی افزود: آن‌ها درحال بهره‌برداری از تاخیر در ارسال کمک به اوکراین هستند و این مسئله‌ای بسیار حساس است.

رئیس‌جمهور اوکراین اظهار کرد: ما با کمبود خمپاره مواجه هستیم و به سیستم ضدهوایی در خط مقدم و تسلیحات دوربردتر نیاز داریم.

زلنسکی امروز به بخش‌های شمال‌شرقی خط مقدم اوکراین رفته و از نظامیان حاضر در این منطقه، بازدید کرد.

به گزارش دفتر ریاست‌جمهوری اوکراین، زلنسکی در این سفر به مقر فرماندهی دسته‌ای رفت که مسئول دفاع از «کوپیانسک» است؛ منطقه‌ای که از پاییز هدف حمله شدید نیرو‌های روسیه قرار دارد.

زلنسکی در این بازدید به بررسی تجهیزات و مهمات این نیرو‌ها پرداخت و به برخی از سربازان جوایز و نشان‌هایی اهدا کرد.

پس از شکست ضدحمله تابستانه نیرو‌های اوکراین، حال روسیه بار دیگر عملیات‌های تهاجمی خود را از سر گرفته و عرصه را بر نظامیان اوکراینی تنگ کرده است. این در حالی است که درگیری‌های داخلی در واشنگتن موجب ایجاد وقفه در تصویب بودجه حمایتی آمریکا برای اوکراین شده و این کشور از کمبود تسلیحات رنج می‌برد.

اوکراین اخیرا اعلام کرد نیرو‌های خود را از شهر ویران‌شده «آودیوکا» در شرق این کشور خارج کرده تا از محاصره آن‌ها توسط نیرو‌های نظامی روسیه جلوگیری کند. از زمان تصرف باخموت در ماه مه ۲۰۲۳، تصرف آودیوکا بزرگترین پیروزی روسیه در میدان نبرد اوکراین جنگ روسیه بوده است. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار