آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

نتانیاهو جلسه کابینه جنگ را به دلیل اختلافات لغو کرد

نخست‌وزیر اسرائیل شامگاه پنجشنبه جلسه کابینه جنگ را به دلیل اختلافات داخلی لغو کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۴ - ۰۸ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 29
کد خبر: ۲۲۰۸۱۵

به گزاش راهبرد معاصر، گزارش‌ها حاکی است بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل جلسه کابینه جنگی را که قرار بود شامگاه پنجشنبه برگزار شود لغو کرده است.

 

رسانه‌های اسرائیل بامداد جمعه گزارش داده‌اند در این جلسه قرار بوده مسئله حکمرانی غزه بعد از اتمام جنگ به بحث و گفت‌وگو گذاشته شود.

 

روزنامه تایمز اسرائیل گزارش داده نتانیاهو تا کنون جلساتی در خصوص این موضوع تشکیل نداده و همین موضوع عصبانیت دولت جو بایدن را به همراه داشته است.

 

این گزارش ادعا می‌کند دولت بایدن معتقد است نداشتن برنامه در خصوص آینده حکمرانی در غزه موجب خواهد شد ارتش اسرائیل برای مدت نامعلوم در باریکه غزه بماند.

 

مواضع نتانیاهو در این خصوص تحت تأثیر اعضای راست افراطی در کابینه‌اش قرار دارد که با دادن هر گونه نقش به تشکیلات خودگردان برای اداره غزه مخالف هستند.

 

این مسئله موجب شده کابینه نتانیاهو هیچ گزینه دیگری در اختیار نداشته باشد. اما نتانیاهو ظاهراً در حال حاضر به حفظ کابینه جنگی متعهد است و طی سه ماه گذشته مرتب تلاش کرده رایزنی‌ها در خصوص آینده غزه را به تعویق بیندازد.

 

اندکی بعد از لغو جلسه کابینه در شامگاه پنجشنبه حزب راست‌گرای افراطی «صهیونیسم مذهبی» اعلام کرد که قصد دارد برای اعتراض به کنار گذاشته شدن از مباحثات کابینه نتانیاهو، خودش جلسه‌ای با همین موضوع برگزار کند.

 

رسانه‌های عبری گزارش داده‌اند نتانیاهو موافقت کرده در جلسه کابینه که سه‌شنبه برگزار خواهد شد در خصوص موضوع آینده غزه رایزنی شود.

 

اختلاف‌ها در خصوص حکمرانی در غزه بعد از جنگ در حالی ادامه دارد که رژیم اسرائیل با گذشت نزدیک به سه ماه از جنگ تا کنون موفقیتی در دستیابی به اهداف جنگی خود کسب نکرده است.

 

در همین راستا، روزنامه نیویورک‌تایمز روز چهارشنبه در تحلیلی به نقل از کارشناسان نوشت که هنوز نشانه‌ای از افول توان نظامی حماس وجود ندارد./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار