سردار قاآنی به زیارت امام زاده جعفر (ع) پیشوا رفت + عکس ابوترابی، امام جمعه تهران: کاهش اقتدار سیاسی هدف اصلی منازعات نرم است؛ راهی جز وحدت و انسجام نیست توضیحات خسروپناه درباره شایعه برکناری جمیله علم‌الهدی از شورای عالی انقلاب فرهنگی وزیر دفاع: ماهیت وجودی انقلاب ما با ماهیت وجودی آمریکا در پارادوکس است؛ نمی‌توانیم در کنار یکدیگر قرار بگیریم فاطمی، نماینده مجلس: رفع فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام ظرف ۶ ماه آینده انجام می‌شود دریادار سیاری: رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش از فردا آغاز می‌شود پیام تسلیت رهبری درپی درگذشت حاج سیدمرتضی مستجابی پزشکیان: قرار نیست زیر چتر نامرد‌ها برویم/ از عزت‌مان با تهدید دیگران کوتاه نمی‌آییم معاون اجرایی رئیس‌جمهور: افزایش قیمت‌ها به دلیل عدم ثبات روانی است عارف: توسعه روابط با آفریقا سیاست ماست استاندار تهران: حضور اتباع خارجی و مهاجرت معکوس از تهران، چالش‌هایی مانند آلودگی هوا و بحران آب را ایجاد کرده فرمانده کل سپاه: هرگز در مقابل دشمن نترسیده‌ایم و محکم در مقابل آنان ایستاده‌ایم پزشکیان: ترامپ نمی‌تواند کاری کند، ما هستیم که تصمیم می‌گیریم توئیت عبری جدید اکانت رهبر معظم انقلاب پزشکیان: نخبگان بمانند و ایران را بسازند/ مهاجرت را رها کنید

بیانیه ارتش: ۹ دی از ایام الله و روز یأس و ناکامی دشمنان انقلاب و ملت ایران است

ارتش جمهوری اسلامی ایران به‌مناسبت فرارسیدن سالگرد حماسه بزرگ و مردمی نهم دی، «روز بصیرت و میثاق امت با ولایت» بیانیه‎ای صادر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۰ - ۰۸ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 29
کد خبر: ۲۲۰۸۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛  ارتش جمهوری اسلامی ایران در بیانیه‌ای به‌مناسبت فرارسیدن یوم‌الله 9 دی، تصریح داشت: در نهم دی ملّت بزرگ ایران با حضوری آگاهانه و مقتدرانه با آرمان‌های امام و انقلاب بیعتی دوباره کردند و ولایتمداری و بصیرت خود را به رخ جهانیان کشیدند.

 

متن این بیانیه بدین شرح است:
نهم دی‌ماه سال 1388 یکی از روزهای ماندگار در دفتر بصیرت و ولایتمداری ملت آگاه و انقلابی ایران اسلامی است.

حماسه‌ نهم دی نشانگر پیوند عمیق مردم ایران با ولایت و نظام اسلامی است و به‌‌عنوان یک روز تعیین‌کننده در تاریخ انقلاب اسلامی ماندگار شد.

 

بعد از حضور حماسی و پرشکوه مردم در دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، دشمنان نظام و انقلاب اسلامی ایران تلاش کردند این پیروزی بزرگ را فتنه‌ای بزرگ و ابزاری برای ضربه به انقلاب شکوهمند اسلامی تبدیل نمایند، در این راستا فضای کشور را به آشوب و اغتشاش تبدیل کردند.

 

فتنه 88 بی‌تردید یکی از بزرگ‌ترین فتنه‌های بعد از پیروزی انقلاب اسلامی بود که فرصت کم‌نظیر مشارکت حداکثری مردم را تحت الشعاع قرار داد و ضرباتی را به جمهوریت نظام وارد ساخت. اما هوشیاری رهبر فرزانه انقلاب و آگاهی و بصیرت مردم، دشمن را در دستیابی به اهداف شوم خود ناکام گذاشت، نهم دی‌ماه تجلی هوشیاری و بصیرت انقلابی رهبری عظیم الشان انقلاب اسلامی و مردم ولایتمدار ایران است.

 

نهم دی از ایام الله و روز یاس و ناکامی دشمنان انقلاب و ملت ایران است. در نهم دی ملّت بزرگ ایران با حضوری آگاهانه و مقتدرانه با آرمان‌های امام و انقلاب بیعتی دوباره کردند و ولایتمداری و بصیرت خود را به رخ جهانیان کشیدند.

 

امسال در حالی چهاردهمین سالگرد حماسه 9 دی را گرامی می‌داریم که جهان شاهد جنایات گسترده رژیم صهیونیستی و حامیان غربی این رژیم علیه ملت مظلوم فلسطین است. نسل‌کشی، جنایت علیه بشریت و تجاوز رژیم صهیونیستی، سند رسوایی مدعیان حقوق بشر و مردم‌سالاری است که فتنه 88 را طراحی، هدایت و حمایت کردند.

 

فتنه‌آفرینان مدعی آزادی، مردم‌سالاری و حقوق بشر امروز نه‌تنها آزادی و حقوق ملت فلسطین را نادیده گرفته‌اند، بلکه با کمک‌های مالی، تجهیزاتی و رسانه‌ای از رژیم غاصب صهیونیستی چهره واقعی خود را نمایان ساخته‌اند.

 

ارتش جمهوری اسلامی ایران همراه و همگام با ملت بزرگ و بصیر ایران اسلامی، یوم‌الله 9 دی را گرامی داشته و بار دیگر آمادگی خود را برای دفاع از آرمان‌های امام راحل و انقلاب اسلامی اعلام می‌دارد و به ملت غیور ایران اطمینان می‌دهد برای مقابله با هرگونه اقدام دشمن از آمادگی کامل برخوردار است./ تسنیم

ارسال نظر