خبر مهم درباره قیمت روغن، حبوبات، برنج و چای/ قیمت این کالا‌های اساسی کمتر از قیمت تمام‌شده شد آغاز ثبت نام خودرو‌های وارداتی از یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / مهلت ثبت نام، مبلغ مسدودی و جزئیات کامل  پرداخت حقوق نیرو‌های شرکتی از ماه آینده ساماندهی می‌شود / جزئیات مصوبه جدید دولت پیش بینی قیمت دلار یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / دلار آماده موج صعودی جدید می‌شود آخرین قیمت ایران خودرو و سایپا امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | افزایش قیمت پژو ۲۰۷ و دنا پلاس / بازار خودرو در انتظار شوک جدید آخرین نرخ ارز دلار، طلا و یورو امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵/ جهش طلا و سکه جهش قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵؛ طلای ۱۸ عیار از ۲۰ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان عبور کرد آخرین قیمت سکه پارسیان امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ + افزایش ۴ تا ۵ درصدی انواع سوت‌ها قیمت دلار امروز شنبه ۳۱ مردادماه پروازهای تبریز- ایروان از سر گرفته شد چرا صندوق‌های زمین و ساختمان موفق نبودند؟ طلای جهانی افزایشی ماند حقوق کاربران در کیف پول‌های مجازی؛ از واریز تا بازگشت وجه چه می‌گذرد؟ منحنی شاخص 37 صنعت در بازه هفتگی صعودی شد چرا واردات خودروهای کارکرده اجرا نمی‌شود!؟/ دادفر: هیچ‌کس هماهنگ نیست جهش توقف‌ناپذیر قیمت نفت/ هر بشکه نفت چند شد؟

وضعیت جاده‌های شمال/ مه گرفتگی در محور‌های ۲ استان

وضعیت جاده‌های شمال/ مه گرفتگی در محور‌های ۲ استان رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا از ترافیک پرحجم در مسیرهای بازگشت از شمال کشور و محورهای منتهی به تهران خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۸ - ۰۸ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 29
کد خبر: ۲۲۰۸۸۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ احمد شیرانی درباره وضعیت ترافیکی جاده‌های کشور گفت: گزارش‌های دریافتی از مراکز کنترل ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی در سراسر کشور حاکی از آن است که درحال حاضر ترافیک در مسیر شمال به جنوب محور چالوس حدفاصل ماسال تا انارک و سرودار تا بیلقان نیمه سنگین است. تردد در طول مسیر نیز پرحجم است.

 

وی با بیان اینکه ترافیک نیمه سنگین در آزادراه پردیس - تهران در محدوده جاجرود گزارش شده است، گفت: همچنین ترافیک پرحجم در محور رودهن – تهران در محدوده جاجرود گزارش شده است. وضعیتی مشابه در مسیر شمال به جنوب محور هراز در محدوده‌های سه راهی چلاو، شنگلده و گزنک وجود دارد.

 

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا با بیان اینکه ترافیک در مسیر شمال به جنوب آزادراه قزوین – رشت در محدوده‌های رودبار و دشتگان نیمه‌سنگین است، اظهارکرد: در مسیر شمال به جنوب محور فیروزکوه در محدوده دماوند نیز شاهد ترافیک پرحجم هستیم.

 

شیرانی ادامه داد: ترافیک در آزادراه قزوین – کرج – تهران حدفاصل بهشت سکینه تا پل حصارک نیمه سنگین و در حدفاصل مهرویلا تا پل کلاک پرحجم گزارش شده است. همچنین در آزادراه تهران – کرج – قزوین حدفاصل شهرک جهان نما تا پل فردیس نیز ترافیک پرحجم است.

 

وی ترافیک در آزادراه قم – تهران حدفاصل رشید آباد تا پل شهید کاظمی را نیز نیمه سنگین اعلام کرد و گفت:‌ ترافیک پرحجم در محور شهریار – تهران محدوده میدان معادن گزارش شده است.

 

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا درباره آخرین وضعیت جوی جاده‌های کشور نیز گفت:‌ مه گرفتگی در برخی از محورهای استان‌های اردبیل و خراسان رضوی گزارش شده است. در این شرایط لازم است که رانندگان حتما چراغ‌های مه‌شکن خودروی خود را روشن کرده و ضمن پرهیز از رانندگی با سرعت و سبقت غیرمجاز حتما با دقت بیشتری مسیر را طی کنند. درحال حاضر در دیگر محورها و جاده‌های کشور گزارشی از پدیده‌های جوی نداشتیم.

 

شیرانی درباره محورهای دارای انسداد نیز گفت: علاوه بر مسیر جنوب به شمال محور چالوس و آزادراه تهران - شمال که به دلیل کاهش بار ترافیکی جاده چالوس موقتا مسدود شده است، تردد از محورهای پونل - خلخال، سروآباد - پاوه، شمشک - دیزین ،سی سخت - پادنا و گنجنامه – تویسرکان نیز تا اطلاع ثانوی انجام نمی‌شود.

 

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا در پایان با اعلام شماره تلفن ۸۸۲۵۵۵۵۵ و ۱۲۰ از رانندگان و مسافران خواست که پیش از شروع سفر با این دو شماره تماس گرفته و با اطلاع از وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌های کشور مناسب‌ترین زمان و مسیر را برای انجام سفر خود انتخاب کنند./ ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار