سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

خبری جدید از پرداخت معوقات فرهنگیان و رتبه‌بندی آنها

معاون برنامه ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه قرار نیست اعتبار رتبه بندی معلمان صرف پرداخت معوقات شود، گفت: این بودجه محفوظ است که طی یک تا دو هفته آینده با نهایی شدن آیین نامه قطعاً در محل خود هزینه می شود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۶ - ۲۱ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 12
کد خبر: ۲۲۰۹۲

به گزارش راهبرد معاصر؛  علی الهیار ترکمن با بیان اینکه از محل جدول شماره ۹ قانون برنامه و بودجه98، 2000 میلیارد تومان برای رتبه بندی آموزش و پرورش پیش بینی شده است، گفت: 50 درصد این بودجه به وزارت آموزش و پرورش ابلاغ شده و ۵۰ درصد دیگر نیز در شرف تخصیص است.

 

 وی افزود: طبق ابلاغیه سازمان برنامه، این بودجه برای رتبه بندی است و قابلیت هزینه‌کرد در جای دیگری ندارد.

 

معاون برنامه ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه این شبهه که از سوی یکی از نمایندگان مطرح و ذکر شده بود قرار است پول رتبه بندی برای پرداخت مطالبات هزینه شود صحت ندارد گفت: این بودجه محفوظ است که طی یک تا دو هفته آینده با نهایی شدن آیین نامه قطعاً در محل خود هزینه می شود.

 

الهیار با بیان اینکه برای پرداخت مطالبات نیز رایزنی از محل افزایش تخصیص ادارات کل استان‌ها انجام شده تا مطالبات سال ۹۷ را پرداخت و بدهی فرهنگیان را تسویه کنیم گفت: روی دوقلم حق التدریس شاغلین و معوقات خرید خدمت متمرکز هستیم و البته جداول اضافه کار کارکنان اداری نیز ارائه شده تا برای تامین اعتبار اقدام شود.

 

وی افزود: بنابراین این موضوع که قرار است بودجه رتبه بندی برای پرداخت مطالبات فرهنگیان صرف بشود تایید نمی‌شود.

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر