پزشکیان: آینده ایران، در گرو بهره‌گیری از همه سرمایه‌های انسانی و فرهنگی این سرزمین است سرلشکر حاتمی: اشراف ارتش بر ساحل و دریا/ به بلوغ پهپادی رسیدیم پدر امیر سپهبد شهید موسوی دارفانی را وداع گفت سردار نقدی: مقاومت ملت ایران در برابر فشارهای خارجی ادامه دارد سرلشکر رضایی: اقدام علیه ایران هزینه دارد قیمت دلار امروز پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵ وزیر دفاع: شاهد ارتقای چشمگیر توان آفندی و پدافندی خواهیم بود بقائی: آمریکا به‌جای مذاکره به دنبال دیکته کردن شروط خود است سرلشکر ایزدی: دشمن در انفعال است؛نیروهای مسلح با اقتدار در صحنه هستند نامه ایران به شورای امنیت در پی استمرار محاصره دریایی از سوی آمریکا اصابت و آتش سوزی 7 کشتی متخلف در تنگه هرمز دیدار قالیباف با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای/ آخرین تحولات جنگ نظامی بررسی شد سردار باقرزاده: کویت اسارت چهار ایرانی را تایید کرد/ سفیر ایران توانست با آنها ملاقات کند سخنگوی سپاه: هنوز همه منطقه را درگیر جنگ نکرده‌ایم مقام امنیتی: ایران تصمیم قطعی گرفته به هر تعرض بدون محدودیت و خویشتنداری پاسخ دهد

امیرعبداللهیان: راه شهید سید رضی موسوی ادامه پیدا خواهد کرد

امیرعبداللهیان: راه شهید سید رضی موسوی ادامه پیدا خواهد کرد وزیر خارجه گفت: رژیم غاصب صهیونیستی شهید سید رضی موسوی را ترور کرد اما چیزی از اهداف جمهوری اسلامی ایران برای تأمین حداکثری امنیت در منطقه و ایران نخواهد کاست؛ بلکه ما را در این مسیر مصمم‌تر خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۰ - ۰۹ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 30
کد خبر: ۲۲۰۹۴۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه در حاشیه مراسم بزرگداشت شهید سید رضی موسوی در جمع خبرنگاران گفت: شهید سیدرضی موسوی حقیقتاً یکی از بهترین‌ها بود. من در همه سفرهایم به سوریه در سال‌های متمادی با این شهید ارتباط داشتم و می‌دیدم که صادقانه، صمیمانه و مخلصانه برای تأمین حداکثری امنیت ملی و امنیت منطقه در مبارزه با تروریسم تلاش می‌کرد.

 

وی افزود: تردید نکنید که مسیر و راه این شهید ادامه پیدا خواهد کرد. رژیم غاصب این شهید را ترور کرد اما چیزی از اهداف جمهوری اسلامی ایران برای تأمین حداکثری امنیت در منطقه و ایران نخواهد کاست بلکه ما را در این مسیر مصمم‌تر خواهد کرد.
وزیر امور خارجه تصریح کرد: البته رژیم صهیونیستی در بیش از هشتاد روز گذشته دو شکست را متحمل شده است؛ شکست اول روز هفتم اکتبر بود و در این روز اسرائیل در بعد سیاسی و امنیتی به‌تما‌م‌معنا فرو ریخت و در هشتاد روز گذشته نیز با مقاومت غزه در ابعاد نظامی‌شان فرو ریخت.

 

وی گفت: اقدامی که اسراییل در به شهادت رساندن سید رضی موسوی انجام داد از عصبانیتی بود که در شکست‌های سیاسی، نظامی و امنیتی متوجه آنها شده ‌و این موضوع در دنیا این ثبت شده و همه استراتژیست‌های نظامی بر آن تاکید دارند./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده