حماس: منتظر پاسخ رسمی میانجی‌گران درباره توافق هستیم/ تا زمان دریافت پاسخ، موضع خود را بر پایبندی به توافق و اجرای مرحله دوم حفظ خواهیم کرد س‌بی‌اس: هیچ مذاکره جدیدی با ایران برنامه‌ریزی نشده / گفت‌و‌گو‌های مستمر میان ویتکاف و کوشنر با طرف ایرانی از طریق میانجی‌ها در جریان است حزب‌الله عراق: در پی ارتقای سلاح‌های خود هستیم، نه تحویل آن وزیر امور خارجه پاکستان از عراقچی برای سفر به اسلام‌آباد دعوت کرد ترامپ: تنگه هرمز را ما کنترل می‌کنیم / ایرانی‌ها در حال مذاکره هستند! نتانیاهو از طریق پست شبکه اجتماعی ترامپ مطلع شد حمله گسترده منتفی شده‌است / اسرائیل: از روند تصمیم‌گیری آمریکا در خصوص ایران کنار گذاشته شده‌ایم کشتی اسکورت شده آمریکا در تنگه هرمز هدف قرار گرفت + تصاویر موقعیت کشتی زمین گیر شده عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد

تلاش نتانیاهو برای تهدیدآمیز جلوه دادن ایران برای روسیه

تلاش نتانیاهو برای تهدیدآمیز جلوه دادن ایران برای روسیه نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در سفر به روسیه ضمن تکرار ادعاهایش علیه تهران، درباره آنچه «خطر ایران برای آینده روسیه» خواند، هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۴ - ۲۱ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 12
کد خبر: ۲۲۱۰۳

به گزارش راهبرد معاصر، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی امروز (پنجشنبه) به شهر گردشگری «سوچی» روسیه رفت و قرار است دیداری با «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور این کشور دیدار کند.

 

وی قبل از دیدار با پوتین در گفت‌وگو با شبکه محلی «RBC» درباره آنچه «خطر ایران برای آینده روسیه» خواند، هشدار داد.

 

نتانیاهو مدعی شد: «بزرگترین شر همان اسلام شیعه رادیکال است که ایران آن را کنترل می‌کند، اسلامی که دنبال دستیابی به سلاح هسته‌ای و حمله به خاورمیانه است».

 

وی در ادامه ادعاهای خود گفت: «تهران با سلاح و ایدئولوژی، غرب و اسرائیل را هدف قرار خواهد، همین‌طور روسیه را».

 

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در این مصاحبه ایران را تهدیدی برای فرهنگ مشترک رژیم صهیونیستی و روسیه خواند و گفت در دیدارهایش با پوتین به وی گفته است که ایران یک «تهدید» است. وی همچنین مدعی شد که روابط ایران و روسیه نزدیک نشده است، بلکه دو کشور در موضوعاتی مشخص منافع مشترک پیدا کرده‌اند.

 

قرار است نتانیاهو با پوتین درباره وضعیت سوریه و ایران رایزنی داشته باشد. بر اساس گزارش سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی، دو طرف درباره هماهنگی پیرامون پرواز جنگنده‌ها در آسمان سوریه صحبت خواهند کرد.

 

نتانیاهو پس از دیدار با پوتین، با «سرگئی شویگو» وزیر دفاع روسیه هم دیدار خواهد کرد.

 

نتانیاهو هفته جاری در نمایشی تبلیغاتی ایران را متهم به تلاش برای دستیابی به تسلیحات هسته‌ای کرد، ساعتی پس از این موضوع، احزاب معارض کابینه وی با صدور بیانیه‌هایی از این اقدام او انتقاد کرده و گفتند که نتانیاهو تلاش می‌کند از مسائل امنیتی برای کسب منافع شخصی سوء استفاده کند.

 

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار