وام ساخت و تولید با ضمانت سپرده ارزی فراهم شد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا سه شنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۴ شرایط فروش نقدی و اقساطی دیگنیتی پرایم اعلام شد قیمت بیت‌کوین به آستانه ثبت رکورد جدید رسید زمان و نحوه ثبت‌نام در آزمون استخدام بانک مرکزی اعلام شد با حکم رییس جمهور، رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان منصوب شد/ امین مقومی کیست؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا عقب‌نشینی کرد؟ جزئیات ورود خودرو‌های مناطق آزاد به سرزمین اصلی و دریافت پلاک ملی اعلام شد وزیر کشاورزی: در تامین کالا‌های اساسی هیچ تنش و مشکلی وجود ندارد سد‌های کشور ۴۲ درصد آب دارند/ ارتفاع کل ریزش‌های جوی نسبت به میانگین دوره‌های مشابه، ۴۰ درصد افت داشته حذف یارانه نقدی این سه دهک تا شهریور قطعی شد + جزئیات  سقف جدید بیمه‌نامه‌های بزرگ اعلام شد جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴

علت افزایش تعرفه‌های اینترنت چیست؟

وزیر ارتباطات اظهار داشت: شرایط تورمی چند سال اخیر، باعث شده که بحث افزایش قیمت در تمام حوزه‌ها مطرح باشد و این چیزی نیست که مختص شرکت‌های اینترنتی باشد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۷ - ۰۹ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 30
کد خبر: ۲۲۱۰۴۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ چند روزی است که مجددا بحث قیمت اینترنت حسابی داغ شده و اختلاف‌نظر میان کاربران و شرکت‌های سرویس‌دهنده اینترنت به اوج خود رسیده است.

در اوایل هفته جاری و همزمان با آغاز به کار نمایشگاه تلکام، اپراتور‌های اینترنتی در حرکتی هماهنگ و طی نامه‌ای به رئیس‌جمهور، خواستار صدور دستور افزایش 100 درصدی تعرفه اینترنت شدند.از سوی دیگر، انتشار خبر این درخواست باعث تلخ شدن اوقات کاربران و فعالان آی‌تی شد و با انتشار پست‌هایی در شبکه‌های اجتماعی، ادعای اپراتور‌ها در عدم افزایش قیمت اینترنت طی چند سال اخیر را رد کردند.

همزمان با طرح این اظهارات نیز مدیران وزارت ارتباطات با طرح اظهارنظر‌هایی به تشریح موضع این وزارتخانه در برابر افزایش تعرفه خدمات اینترنتی پرداختند و حتی سرانجام وزیر ارتباطات آب پاکی را روی دست اپراتور‌ها ریخت. «عیسی زارع‌پور» که در حاشیه جلسه روز چهارشنبه هیات دولت در جمع خبرنگاران حاضر شده بود، در پاسخ به این سوال که نظر شما درباره خواسته اخیر سرویس‌دهندگان اینترنتی چیست، گفت: ما در دولت به دنبال سود اپراتور نیستیم و رویکرد ما رسیدن به هدف افزایش کیفیت اینترنت است.

در آخرین اظهارنظر که به عیسی زارع‌پور، وزیر ارتباطات برمی‌گردد، وی صریحا اعلام کرد که خبری از افزایش دو برابری تعرفه‌ها نخواهد بود. زارع‌پور در حاشیه جلسه دیروز هیات دولت، طی مصاحبه‌ای که با رسانه‌ها داشت، تاکید کرد: شرایط تورمی چند سال اخیر، باعث شده که بحث افزایش قیمت در تمام حوزه‌ها مطرح باشد و این چیزی نیست که مختص شرکت‌های اینترنتی باشد.

اما به نظر می‌رسد چندین عامل در افزایش تعرفه‌های اینترنت در ایران دخیل باشند. برخی از این عوامل عبارتند از:

افزایش هزینه‌های ارزی برای تامین پهنای باند بین‌المللی
افزایش هزینه‌های نگهداری و گسترش شبکه اینترنت ثابت و سیار
تورم و جهش نرخ دلار در بازار ارز
تحریم‌های اقتصادی علیه ایران
توقف توسعه اینترنت ثابت و ارائه تکنولوژی منسوخ DSL
رقابت بالا و تعرفه‌های پایین در سال‌های گذشته
البته این عوامل فقط بخشی از دلایل ممکن برای افزایش قیمت اینترنت هستند و ممکن است عوامل دیگری نیز وجود داشته باشند./تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار