مدیرعامل ایران ایر تغییر کرد/ «طاهر عبدالحی» مدیرعامل جدید ایران ایر شد نتایج قرعه‌کشی سایپا اعلام شد هشدار پزشکیان به خودروسازان؛ یکسال فرصت دارید خودرو‌ها را بهینه کنید در غیر این صورت هیچ ارزی دریافت نمی‌کنید و اجازه تولید نخواهید داشت مبلغ عیدی ۱۴۰۵ کارمندان و کارگران ماست و پنیر گران شدند نگین خلیج‌فارس، جدیدترین صندوق طلای بورسی پذیره‌نویسی شد پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ یارانه نقدی آبان‌ماه واریز شد / کدام دهک‌ها یارانه آبان را گرفتند؟ پیش بینی قیمت دلار دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ قیمت دلار آمریکا در بازار غیر رسمی، به ۱۱۱ هزار و ۹۰۰ تومان رسید / سکه در کانال ۱۱۵ میلیون تومان قیمت دلار و یورو در صرافی ملی امروز یکشنبه ۲۵ آبان۱۴۰۴ شیوه جدید واریز کالابرگ الکترونیکی از آذرماه اجرا خواهد شد قانون جدید خرید سابقه بیمه/ همه چیز درباره محاسبه هزینه‌ها اعلام نتایج قرعه کشی سایپا آبان ۱۴۰۴ + اسامی برندگان و نحوه واریز وجه پیش بینی قیمت دلار یکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴

اتصال بیش از ۱۵ درصد جمعیت شهری به 5G تا سال ۱۴۰۳

رییس رگولاتوری گفت: در حوزه فیبرنوری، اینترنت اشیا و همچنین در حوزه نسل‌پنجم، اپراتورهای سیار برنامه‌ریزی کردند که تا پایان سال ۱۴۰۳ معادل ۱۵ درصد جمعیت‌شهری تحت پوشش 5G قرار بگیرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۰ - ۰۵ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 26
کد خبر: ۲۲۰۴۴۹
اتصال بیش از ۱۵ درصد جمعیت شهری به 5G تا سال ۱۴۰۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ «امیر لاجوردی» رئیس رگولاتوری گفت: پیشرفت امسال نمایشگاه تلکام بسیار ملموس است به طوری که حضور شرکت‌های خصوصی و دانش‌بنیان بخش‌های دیگر تمرکز خود را برای عرضه دستاوردهای خود گذاشته‌اند.

وی تصریح کرد: حضور گسترده شرکت‌ها در حوزه فناوری‌های نوین ارتباط نیز بسیار مشهود است. در حوزه توسعه زیرساخت فیبرنوری نیز با توجه به رشد قابل توجه شرکت و تولیدکنندگان با تجهیزات روز دنیا پا به این عرصه گذاشته اند تا نیازها را در این خصوص نیازها برآورده کنند.

لاجوردی گفت: در حوزه فیبرنوری، اینترنت اشیا و همچنین در حوزه نسل پنجم هم اپراتورهای سیار برنامه‌ریزی کردند که تا پایان سال ۱۴۰۳ معادل ۱۵ درصد جمعیت شهری تحت پوشش 5G قرار بگیرد که شواهد آن در نمایشگاه مشهود است.

وی تصریح کرد: شرکت‌ها به خوبی دربحث هوشمندسازی و IOT اقدام کردند و عملا از لایه زیرساخت به خدمات و سرویس رسیده‌ایم.

در ادامه این نشست معاون راهبردی و توسعه بازار سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: توانستیم یکسری زیرساخت‌های اقتصادی به نحوی برنامه‌ریزی کنیم تا برای اپراتورها جذابیت سرمایه‌گذاری داشته باشد.

همچنین «مجید سلطانی» مدیرعامل مخابرات ایران در این نشست به نهضت جهانی اقتصاد دیجیتال اشاره کرد و گفت در همین راستا تفاهم نامه‌های خوبی را با استان‌ها و شرکت‌های دانش بنیان امضا کرده‌ایم.

وی در خاتمه گفت: با سیاستگذاری دلسوزانه و انقلابی در مجموعه وزارت ارتباطات در عرصه فناوری شاهد پیشرفت و توسعه هستیم و امیدواریم مخابرات رسالت خود را در این عرصه به خوبی ایفا کند./ایرنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار