توصیه جالب محققان دانشگاه هاروارد برای حفظ طولانی مدت وزن-راهبرد معاصر
فیلم | اسلامی: محل‌های ادعاییِ آژانس، گاوداری و ضایعاتی است! پیروزی سخت ایران مقابل کره شمالی؛ شجاع اخراج شد؛ طارمی پنالتی خراب کرد تصاویر شهدای عملیات ضدتروریستی در راسک توضیحات رئیس دادگستری گلستان در خصوص حادثه مرگبار ریزش معدن شرق کلات آخرین جزئیات از حادثه ریزش معدن آزادشهر؛ ورود عوامل قضایی پدرکشی با کلت کمری در مرودشت | پسر قاتل دستگیر شد جان باختن یک کارگر در حادثه ریزش معدن کلات شرق بازگشت گیبل استیوسون تهدیدی برای امیرحسین زارع + عکس برخورد اتوبوس، تریلی و ۸ خودروی سواری در جاده اصفهان به کاشان + جزئیات سانحه آخرین وضعیت سلامتی وزیر صمت پس از سانحه رانندگی تیم ملی فوتبال ایران و دو بازی سرنوشت‌ساز تصادف خودرو حامل وزیر صمت | اتابک به بیمارستان منتقل شد | لغو سفر کردستان پرتاب نارنجک و تیراندازی به سمت مردم |  فرد مسلح از پای درآمد موثرترین روش‌های درمان سنگ کیسه صفرا ۱۷ ماده غذایی که قند خون را پایین می‌آورند

توصیه جالب محققان دانشگاه هاروارد برای حفظ طولانی مدت وزن

تحقیقات جدید شواهد بیشتری ارائه می‌دهد که مصرف سبزیجات، غلات کامل و محصولات لبنی کم چرب در دراز مدت مفید هستند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۲ - ۱۰ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 31
کد خبر: ۲۲۱۲۱۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ «بینکای لیو»، نویسنده اصلی این مطالعه از بخش تغذیه دانشگاه هاروارد، گفت: «ما دریافتیم همه رژیم‌های کم کربوهیدرات در مورد مدیریت وزن در طولانی مدت یکسان نیستند.»

در این مطالعه، محققان داده‌های بیش از ۱۲۳۰۰۰ بزرگسال سالم را که بخشی از مطالعات تحقیقاتی بزرگ بین سال‌های ۱۹۸۶ و ۲۰۱۸ بودند، تجزیه و تحلیل کردند.

شرکت کنندگان هر چهار سال یکبار رژیم غذایی و وزن خود را گزارش کردند و بر اساس پایبندی به پنج نوع رژیم کم کربوهیدرات امتیاز گرفتند. این رژیم‌ها شامل پروتئین‌های حیوانی، پروتئین‌های گیاهی و پروتئین‌هایی بودند که بر پروتئین‌های حیوانی، چربی‌های ناسالم و غلات فرآوری شده تاکید داشتند.

رژیم‌های کم کربوهیدرات سرشار از پروتئین، چربی و کربوهیدرات از منابع گیاهی سالم با افزایش کُندتر وزن در طولانی‌مدت مرتبط بودند.

شرکت‌کنندگانی که رژیم‌های غذایی کم کربوهیدرات یا حیوانی را دنبال می‌کردند، به‌طور میانگین اضافه وزن بیشتری نسبت به افرادی که یک برنامه غذایی سالم کم کربوهیدرات را دنبال می‌کردند، در طول زمان داشتند.

این مطالعه نشان داد که این ارتباط برای شرکت‌کنندگانی که اضافه وزن داشته یا چاق بودند، جوان‌تر از ۵۵ سال بوده و / یا فعالیت بدنی کمتری داشتند، قوی‌تر بود.

به گفته دکتر لیو: «یافته‌های ما می‌تواند طرز فکر ما را در مورد رژیم‌های غذایی کم کربوهیدرات متحول کند و نشان دهد که ابتکارات بهداشت عمومی باید به ترویج الگو‌های غذایی که بر غذا‌های سالم مانند غلات کامل، میوه‌ها، سبزیجات و محصولات لبنی کم چرب تاکید دارند ادامه دهند.» / مدیسن نت

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار