کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟ پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده آیت‌الله مکارم شیرازی: آغاز اجرای قانون حجاب باید از ادارات دولتی باشد جزئیات تعطیلی پنجشنبه‌ها در تهران باهنر: اسنپ بک تحریم‌های فعلی را افزایش نمی‌دهد/ همه درآمد دولت صرف حقوق کارمندان می‌شود/ قانون حجاب اجباری در کشور لازم الاجرا نیست موافقت کمیسیون آموزش با کاهش سن ورود کودکان به مدرسه امیر نصیرزاده: آماده دفاع هستیم، اما جامعه نباید فریب عملیات روانی را بخورد

آیا اصلاح‌طلبان و روحانی دوباره در انتخابات، هم‌‌سرنوشت می‌شوند؟

عصر دیروز یکشنبه دهم آبان ماه دبیرکل حزب کارگزاران حسین مرعشی از حمایت کارگزارانی‌ها در انتخابات خبرگان از حسن روحانی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۷ - ۱۱ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 01
کد خبر: ۲۲۱۳۷۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ «مردم به خاطر وضعیت بد کنونی از گناه جریان اصلاح‌طلب نگذشته‌اند.» این ها سخنان عضو جبهه اصلاحات علی صوفی است. به گفته صوفی رویکرد پیشین که در واقع پیروزی در انتخابات و حمایت از حسن روحانی با روش سلبی بود دیگر کارساز نیست.

 

در همین راستا جواد امام سخنگوی جبهه اصلاحات می‌گوید که «اگر قرار باشد جبهه اصلاحات در انتخابات شرکت کند، دیگر به سراغ کاندیدای غیر اصلاح طلب نخواهد رفت و فقط با کاندیدای فقط اصلاح طلب وارد میدان خواهد شد.»

 

دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی حسین مرعشی نیز در نشست خبری این حزب گفته است که از حدود 207 حوزه انتخابیه در کل کشور 180 کاندید از احزاب جبهه اصلاحات در کل کشور در انتخابات ثبت نام کرده‌اند و ما از روزهای آینده در جلسات جبهه اصلاحات درباره موضوع مشارکت مشروط در انتخابات تصمیم خواهیم گرفت.

 

پیش از این نیز مسئول کمیته سیاسی جبهه اصلاحات ابراهیم اصغرزاده گفته بود که عملکرد دولت روحانی به جریان اصلاحات آسیب وارد کرده است، اصغرزاده گفته که «رفتار دولت روحانی در «خود را به ندیدن زدن» و بکارگیری بعضی چهره های ناکارآمد بیشترین ضربه را به جریان اصلاحات زد».

 

نماینده اصلاح طلب و سابق مردم اردبیل، کمال پیرموذن هدف گذاری اصلاح طلبان به دست آوردن اکثر کرسی‌های مجلس آینده است و برخی چهره از احزاب اصلاح طلب و نزدیک به آن‌ها مثل «سید فرید موسوی» نماینده ادوار مجلس و عضو پیشین فراکسیون امید و عضو حزب اتحاد ملت، «محمد باقر نوبخت» دبیرکل حزب اعتدال و توسعه «جمشید انصاری» رئیس سازمان اداری و استخدامی در دولت سابق و «سید محسن علوی» نماینده پیشین مجلس از جمله اشخاصی هستند که در انتخابات مجلس دوازدهم ثبت نام کرده‌اند.

 

پیرموذن در ادامه می‌گوید که اخباری مبنی بر تایید صلاحیت «مسعود پزشکیان» و «علی مطهری» و چندین چهره اصلاح طلب شنیده است و اسحاق جهانگیری هم به او گفته از الان برای انتخابات ریاست جمهوری 1404 برنامه ریزی می‌کند.

 

در همین راستا عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران محمد عطریانفر معتقد است که با حضور سلیقه‌ها و گروه‌های سیاسی مختلف و جریان‌های چپ و راست باورم این است که می توانیم ظرفیت ۵۵ درصد مشارکت در انتخابات را داشته باشیم و این عدد قابل توجهی خواهد بود.

 

البته فعال سیاسی اصول گرا قاسم یکله می‌گوید که مردم به اصلاح طلبان به خاطر حمایتی که از دولت روحانی داشتند در انتخابات رای نخواهند داد و اصلاح طلبان بدنه رایی در جامعه ندارند و اصطلاحاً گفتمانی برای ارائه به مردم نخواهند داشت و باید ابتدا گذشته خود را جبران کنند.

 

اگر چه حسین مرعشی دبیرکل حزب اصلاح طلب کارگزاران می‌گوید که «در صورت تایید شدن روحانی برای خبرگان، او شخصیت مورد اعتماد کارگزاران خواهد بود»، عضو دیگری از اصلاح طلبان عبدالله ناصری دولت روحانی را رحم اجاره ای اصلاح طلبان قلمداد کرده و می‌گوید که «ما با روحانی هم سرنوشت نیستیم» در ادامه نیز دبیرکل خانه کارگر و نماینده اصلاح طلب و ادوار مجلس، علیرضا محجوب هم این موضوع را تایید کرده و می‌گوید ما در انتخابات شرکت می‌کنیم و «ما اصلاح طلبان برای انتخابات پیش‌رو به اندازه کافی خودمان کاندیدا داریم.»/ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار