قالیباف: کشور دچار ناترازی در مدیریت است برخورد قاطع پلیس با تحصن غیرقانونی مقابل مجلس / پایان ۴۰ روز تجمع بدون مجوز پزشکیان ۱۲ قانون مصوب مجلس را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد تشریح جزییات برگزاری نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم شمخانی: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» است امام جمعه تهران: نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است / آمریکا نمی‌فهمد تهدیدات بی‌اثر خواهد بود سردار نقدی: باید برای یک عملیات بزرگ آماده شویم قطعنامه راهپیمایی روز قدس: نتانیاهو قصاب غزه باید محاکمه شود قالیباف در مراسم روز جهانی قدس: تعرض به حریم ایران جرقه در انبار باروت است پزشکیان: مدعیان حقوق بشر بگویند مردم غزه چه گناهی دارند جیش الظلم حمله به واحد گشت انتظامی ایرانشهر را بر عهده گرفت | اولین تصویر از شهید حسین تیمورپور مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهر‌های کشور آغاز شد تیراندازی به عوامل گشت انتظامی در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال یکی از با عزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود

«اعتدال و توسعه» مستقل و شفاف وارد انتخابات خواهد شد

جواد هروی سخنگوی اعتدال و توسعه از برنامه انتخابات این حزب برای افزایش مشارکت در انتخابات گفت و اظهار داشت: امیدواریم زمینه‌های جذب نیروهای شایسته و اعتدالی را داشته باشیم.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۲ - ۲۰ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 11
کد خبر: ۲۱۷۹۰۵

به گزارش راهبرد معاصر،جواد هروی سخنگوی حزب اعتدال و توسعه درباره فعالیت انتخاباتی این حزب برای انتخابات مجلس دوازدهم در اسفندماه، اظهار داشت: «اعتدال و توسعه» بعد از تجدید قوایی که با برگزاری کنگره انجام داد، تصمیم دارد در انتخابات بصورت فعال وارد شود و استراتژی حزب هم این است که به این گروه و آن گروه وابسته نباشد، بلکه شفاف و مستقل در مسیر انتخابات و توسعه گام برمی‌داریم.

 

وی افزود: تلاش حزب این است که با نگاه امیدوارانه در بین مردم و با پرهیز از مجادلات رسانه‌ای و حزبی وارد میدان سیاسی شود و تب و تاب انتخابات و مشارکت را بالا ببریم و فعلاً تمام هدف ما ایجاد بستر مناسب برای مشارکت بالا در انتخابات است.

 

هروی درباره احتمال ائتلاف اعتدال و توسعه با سایر احزاب و گروه‌های سیاسی، اظهار داشت: ما تمامیت‌خواهی نخواهیم کرد و می‌توان با حرکت های اعتدالی که در سایر احزاب وجود دارد همراهی داشته باشیم اما در حال حاضر مشخصاً مصداقی را نمی‌توانیم معرفی کنیم و منتظریم تا شورای مرکزی حزب در این مسئله ورود پیدا کند.

 

سخنگوی اعتدال و توسعه خاطرنشان کرد: با توجه به آنچه در روزهای‌ آینده اتفاق می‌افتد، امیدواریم زمینه‌های جذب نیروهای شایسته و اعتدالی را داشته باشیم؛ هدف ما صرفاً نیروهای خودی نیست بلکه جذب نیروهای توانمند را در دستورکار داریم.

 

وی درباره اینکه آیا در روزهای گذشته دیداری با حسن روحانی هم داشته‌اند یا خیر، گفت: آقای روحانی بیشتر در زمینه مجلس خبرگان در حال فعالیت هستند و دیدارهایشان در بحث خبرگان شروع شده اما درباره مجلس شورای اسلامی لااقل با حزب تاکنون بحثی را شروع نکردند.

 

هروی درباره اینکه آیا ممکن است روحانی هم فهرستی برای مجلس خبرگان معرفی کند، توضیح داد: این یک امر طبیعی است که ایشان در بحث انتخابات به دنبال این باشند که مشارکت شایستگان را افزایش دهند و اینکه ایشان رایزنی‌هایی را در بحث خبرگان با نیروهای همراهشان داشته باشند، طبیعی است.

 

سخنگوی اعتدال و توسعه درباره ثبت‌نام محمدباقر نوبخت در انتخابات و جایگاه وی در فهرست احتمالی حزب، عنوان کرد: آقای نوبخت به‌عنوان دبیرکل حزب اعتدال و توسعه، یک شخصیت فرهیخته در اقتصاد هستند؛ ایشان چهار دوره عضو کمیسیون اقتصادی و برنامه و بودجه مجلس و دو دوره رئیس سازمان برنامه و بودجه بودند. طبیعتاً حزب از وجود ایشان برای انتخابات استفاده خواهد کرد.

 

وی افزود: آقای نوبخت از حوزه انتخابیه تهران ثبت‌نام کردند و از تهران هم کاندیدا خواهند شد و سوابق اقتصادی ایشان اقتضا می‌کند چهره برتر لیست اعتدال و توسعه باشند./ تسنیم

ارسال نظر