بقائی: ماکرون برای رد پیشنهاد ایران، چرا رسانه اسرائیلی را انتخاب کرد؟ زمان فعال‌سازی اسنپ‌بک علیه ایران به روایت اکسیوس پاسخ گروه‌های فلسطینی به اقدام آمریکا در وتوی قطعنامه آتش‌بس غزه توضیحات عراقچی درباره طرح پیشنهادی ایران به اروپا روایت آسوشیتدپرس از فشار سنگین آمریکا بر کشورها پس از ارائه قطعنامه ایران به آژانس تهدید ترامپ خطاب به خبرگزاری های منتقد؛ مجوز لغو می‌شود! جزئیات پیشنهاد عراقچی به اروپایی‌ها مشخص شد انتقاد شدید روسیه از حمله نظامی به تاسیسات هسته‌ای ایران واکنش ایران به قانون‌شکنی آمریکا در کنفرانس آژانس انرژی اتمی نبیه بری: آمریکا باید رژیم صهیونیستی را وادار به توقف حملات خود به لبنان کند واکنش روسیه به توافق ایران و آژانس: دلگرم کننده است! ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد درخواست رهبر حزب فرانسه برای استعفای مکرون رهبر انصارالله یمن: تهدیدات اسرائیل تمام امت اسلامی را هدف قرار داده است گفتگوی تلفنی عراقچی و وزیر خارجه عربستان

تشدید اختلالات روانی میان صهیونیست‌ها

رسانه‌های عبری زبان از افزایش درخواست‌ها میان صهیونیست‌ها برای دریافت مشاوره‌های روانشناسی از زمان آغاز عملیات طوفان الاقصی خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۸ - ۱۱ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 01
کد خبر: ۲۲۱۴۲۲

به گزارش راهبرد معاصر. رسانه‌های عبری زبان گزارش دادند که مراکز جمعیت صهیونیستی «عران» فعال در زمینه ارائه مشاوره‌های روانشناسی شاهد افزایش درخواست‌ها از سوی صهیونیست‌ها برای دریافت این خدمات بوده است.

 

روزنامه معاریو در این خصوص نوشت: تاکنون مراکز وابسته به این جمعیت ۱۰۰ هزار درخواست برای ارائه کمک‌های مشاوره‌ای دریافت کرده اند. اسراییلی‌ها در سایه تداوم عملیات طوفان الاقصی از سوی نیروهای فلسطینی دچار درگیری‌های روانی شده اند.

 

بر اساس گزارش رسانه‌های عبری زبان، صهیونیست‌ها اذعان کرده اند که طوفان الاقصی باعث شده از لحاظ روانی دچار صدمه و آسیب شوند. دیوید کورن مدیر مرکز روانشناسی مذکور تاکید کرد که مراکز وابسته تاکنون این حجم از درخواست‌ها برای ارائه مشاوره‌های روانشناسی دریافت نکرده بودند. حتی اعضای تیم‌های این مراکز نیز خود با بحران‌های روانی دست و پنجه نرم می‌کنند.

 

وی اضافه کرد: پیامدهای این آسیب‌های روانی میان اسراییلی‌ها طولانی مدت خواهد بود و آن‌ها احساس امنیت نمی‌کنند.

 

علاوه بر صهیونیست‌های ساکن اراضی اشغالی نظامیان ارتش غاصب نیز با دیدن شدت عملیات نیروهای فلسطینی در میدان نبرد دچار مشکلات روحی روانی شده اند. چندی قبل منابع رسانه‌ای رژیم صهیونیستی از تیراندازی یک سرباز بازگشته از جنگ غزه به نیروهای خودی در نتیجه دیدن یک کابوس پرده برداشتند.

 

شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی در این باره گزارش داد که یکی از سربازان تیپ چتربازان که از میدان جنگ غزه بازگشته بود پس از بیدار شدن از یک کابوس شبانه، به صهیونیست‌های دیگر تیراندازی و آنها را مجروح کرد.

 

به تازگی نیز ارتش رژیم صهیونیستی به افزایش تلفات عناصر نظامی این رژیم در جنگ غزه به ضرب گلوله نیروهای خودی اذعان کرد.

 

بر اساس این گزارش، ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که ۲۹ تن از عناصر این رژیم بر اثر آتش نیروهای خودی در درگیری‌های نوار غزه به هلاکت رسیده اند./ مهر

ارسال نظر