محرومیت ۳ ورزشکار ایرانی به دلیل دوپینگ صعود ۱۵ پله‌ای بیرانوند در جدیدترین رنکینگ جهانی عربستان به دنبال شکار ستاره ایرانی / طارمی از اینتر جدا می‌شود؟ زمان واریز کامل کسورات اردیبهشت بازنشستگان کشوری اعلام شد آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد بازگشت دوومیدانی‌کاران به ایران در غیاب حاشیه‌سازان بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر آتش‌سوزی انبار لوازم یدکی خودرو در جاده قدیم کرج آینده مبهم گندوز در پرسپولیس/ احتمال جدایی بیشتر است اینفوگرافیک/ حداقل حقوق برای حذف یارانه چقدر است؟ طوفان سهمگین در سیستان و بلوچستان ۱۵۴۴ نفر را راهی بیمارستان کرد «سیدورف» با استقبال رسمی مدیران استقلال وارد تهران شد + عکس «جان‌پیرو گاسپرینی» سرمربی جدید رم شد گروگانگیری خونین در لنگرود / مردی که می‌خواست همسرش را در خانه آتش بزند در تیراندازی متقابل با ماموران کشته شد تصاویر/ روزنامه‌های ورزشی امروز دوشنبه ۱۲ خرداد

گل‌محمدی از دسترس باشگاه پرسپولیس خارج شد؛ جدایی یحیی قطعی است؟

درخواست بازیکنان باتجربه پرسپولیس برای آرام کردن سرمربی این تیم و صرفنظر کردن برای استعفا هم ثمری نداشت و گل‌محمدی خودش را از دسترس مدیران خارج کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۸ - ۱۲ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 02
کد خبر: ۲۲۱۵۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ یحیی گل محمدی سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس پس از تساوی یک - یک سرخپوشان مقابل مس رفسنجان در آخرین بازی دور رفت رقابت‌های لیگ برتر ایران تصمیم به استعفا گرفت تا برای هفتمین بار در زمان حضورش در این باشگاه چنین تصمیمی را بگیرد.

 

اختلافات عمیق سرمربی پرسپولیس با رضا درویش مدیرعامل باشگاه پرسپولیس مهم‌ترین علت استعفای گل محمدی است. او معتقد است شیوه مدیریتی درویش در نقل و انتقالات ابتدای فصل و عدم توجه به مشکلات مالی باعث شکاف بین بازیکنان در رختکن تیم شد تا نه تنها از مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا حذف شوند بلکه پس از فتح سه‌گانه قهرمانی فوتبال ایران در فصل گذشته حالا به رتبه سوم جدول در پایان نیم فصل جاری لیگ برتر ایران رضایت دهند.

 

سرمربی پرسپولیس که حتی حاضر نیست در جلسه هیأت مدیره باشگاه و همچنین نشست فوق‌العاده ابتدای هفته آینده آنها شرکت کند، دوشنبه شب گذشته وساطت یکی از اعضای کادر فنی و همچنین دو بازیکن باتجربه تیمش برای صرف‌نظر کردن از این تصمیم را رد و به آنها اعلام کرده است به هیچ وجه چنین روندی را نمی‌تواند تحمل کند و قادر به ادامه همکاری نیست.

 

طعنه‌های رضا درویش مدیرعامل پرسپولیس در واکنش به استعفای تکراری گل محمدی نیز نشان از ادامه اختلافات آنها دارد. مدیرعامل پرسپولیس در این خصوص گفت: ما هم از رسانه‌ها استعفا را شنیدیم. او شنبه گذشته نامه داده و رسماً نفرات مدنظرش را به باشگاه اعلام کرده است. حالا شاید بعد از بازی هیجانی یا چیزی بوده که این حرف زده شده است.

 

گل محمدی تماس شبانه یکی از مدیران باشگاه را نیز پاسخ نداده و تلفن همراه خود را خاموش کرده است تا بار دیگر از دسترس خارج شود. باید دید آیا گل محمدی رفتاری مشابه با ۶ بار گذشته خواهد داشت یا تصمیم غیر منتظره خود را با خداحافظی قطعی از این تیم متفاوت‌تر از همیشه می‌کند./مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار