واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات

«قصاب الخیام» در لبنان به دام افتاد

«قصاب الخیام» در لبنان به دام افتاد جاسوسی اسرائیلی معروف به «قصاب بازداشتگاه الخیام» که به آمریکا متواری شده بود، پس از بازگشت به لبنان بازداشت شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۸ - ۲۲ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 13
کد خبر: ۲۲۱۶۷

به گزارش راهبرد معاصر ، اداره کل امنیت عمومی لبنان امروز جمعه در بیانیه‌ای اعلام کرد که اداره مذکور در راستای تعقیب مزدوران اسرائیل، مسئول سابق بازداشتگاه الخیام را بازداشت کرد.

 

در این بیانیه آمده است که «عامر الیاس فاخوری» پس از بازداشت در بازجویی‌ها به همکاری با اسرائیل و انجام اقداماتی به نفع این رژیم اعتراف کرده است.

 

طبق گزارش شبکه المنار، نامبرده در اعترافات خود گفته است که در سال ۲۰۰۰ پس از فرار به فلسطین اشغالی، شناسنامه و گذرنامه اسرائیلی دریافت کرده و پس از آن اراضی اشغالی فلسطین را ترک کرده است.

فاخوری پس از پایان تحقیقات به دادستانی نظامی ارجاع داده شده است.

 

در همین رابطه وبگاه «عربی ۲۱» نوشت که لبنان از چند روز پیش همزمان با بازگشت فاخوری فرمانده شبه‌نظامیان «لحد»، شاهد خشم مردمی است.

 

رسانه‌های محلی لبنان روز پنجشنبه (دیروز) گزارش دادند که فاخوری ملقب به «قصاب بازداشتگاه الخیام» پس از دو دهه اقامت در آمریکا، به لبنان بازگشت.

 

روزنامه «الأخبار» نوشت که نیروهای امنیتی در فرودگاه رفیق حریری در جریان بازرسی گذرنامه آمریکایی فاخوری متوجه شدند که وی تحت تعقیب است اما پس از بررسی‌ها مشخص شد که با وجود صدور حکم غیابی ۱۵ ساله برای فاخوری، قرار بازداشت وی موجود نیست.

 

این روزنامه نوشت که بررسی‌ها نشان می‌دهد برخی شخصیت‌های صاحب نفوذ در درون دولت با پاکسازی کارنامه فاخوری، اجازه بازگشت او به کشور را صادر کرده‌اند و اگر اداره کل امنیت عمومی گذرنامه فاخوری را بازرسی نمی‌کرد، او بی‌سروصدا وارد لبنان شده بود.

 

فاخوری معروف به «قصاب الخیام» در اواخر دهه هفتاد در جنوب لبنان مسئول بازداشتگاه الخیام بود و با همکاری با رژیم صهیونیستی، نقش زیادی در شکنجه زندانیان در این بازداشتگاه که عمدتا از جنوب لبنان بودند، داشت.

 

برخی کاربران به بازگشت فاخوری به لبنان واکنش نشان داده و خشم خود را اعلام کردند.

یکی از کاربران نوشت: «سلول آهنی «یک متر در یک متر» در بازداشتگاه الخیام که زندانی را در آن قرار می‌دادند... ایده عامر فاخوری مزدور بود.»

 

کاربر دیگری نوشت: «خیال کردید با گذشت زمان فریاد اسرا از ذهن ما پاک می‌شود آنگونه که مجازات‌های سست و شکننده شما را ساقط کرد.»

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار