احضار سفیر آلمان در تهران به وزارت امور خارجه ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند توافق اتحادیه اروپا بر سر اقدام علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند

ماکرون خواستار عدم تنش‌زایی تل‌آویو در لبنان شد

رئیس جمهور فرانسه بامداد چهارشنبه از رژیم صهیونیستی خواست تا از هرگونه اقدامات تحریک‌آمیز و تنش‌زا به‌ویژه در لبنان اجتناب کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۳ - ۱۳ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 03
کد خبر: ۲۲۱۷۵۴

به گزارش راهبرد معاصر، کاخ الیزه بامداد چهارشنبه اعلام کرد که «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه به‌صورت تلفنی با «بنی گانتز» عضو کابینه جنگ رژیم صهیونیستی گفتگو کرده است.

 

الیزه طی بیانیه‌ای توضیح داد که ماکرون در تماس با گانتز گفت که اظهارات دو وزیر رژیم صهیونیستی مبنی بر کوچاندن فلسطینی‌ها از نوار غزه، غیرقابل قبول و در تضاد با راهکار دو دولتی است.

 

به نوشته وبگاه شبکه «الجزیره» در این بیانیه همچنین آمده است که رئیس جمهور فرانسه از رژیم صهیونیستی خواست تا از هرگونه اقدامات تحریک‌آمیز و تنش‌زا به‌ویژه در لبنان اجتناب کند.

 

ماکرون همچنین در گفتگو با گانتز نگرانی عمیق خود را از تعداد زیاد تلفات غیرنظامیان در حملات صهیونیست‌ها به غزه ابراز کرد.

 

منابع خبری ساعاتی پیش از شهادت صالح العاروری بر اثر یک حمله پهپادی رژیم صهیونیستی در ضاحیه جنوبی بیروت خبر دادند. منابع لبنانی گزارش دادند این پهپاد یک دفتر متعلق به حماس را هدف قرار داد که به شهادت ۳ و زخمی شدن ۱۱ نفر دیگر منجر شد.

 

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) با انتشار بیانیه‌ای، رسما شهادت صالح العاروری نائب رئیس دفتر سیاسی این جنبش و دو نفر از فرماندهان القسام را در جریان حمله پهپادی صهیونیستها به جنوب لبنان تأیید کرد.

 

پیش از این نیز «زیاد النخاله» دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین با بیان اینکه شهید العاروری یکی از رهبران برجسته و وفادار مردم فلسطین بود، گفت: «ما هم عزادار شهید العاروری هستیم»./ فارس

ارسال نظر