فرانسه، مانع صلح در قفقاز جنوبی-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

فرانسه، مانع صلح در قفقاز جنوبی

دستیار رئیس جمهور جمهوری آذربایجان دولت فرانسه را به صادر کردن دسیسه‌های ژئوپلتیکی و برنامه‌های سیاسی داخلی خود به قفقاز جنوبی متهم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۹ - ۰۹ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 30
کد خبر: ۲۲۰۹۶۱

به گزارش راهبرد معاصر، «برنامه نظامی سازی ارمنستان و ترغیب احساسات بدخواهانه در این کشور از سوی فرانسه کاملا غیرسازنده است..» این تازه ترین موضع دولت جمهوری آذربایجان در زمینه مداخله پاریس در امور قفقاز جنوبی است که «حکمت حاجی اف» دستیار رئیس جمهور جمهوری آذربایجان آن را بیان کرده است.

 

حاجی اف در مصاحبه با آذری نیوز افزود: ارسال تجهیزات نظامی و سلاح به ارمنستان برخلاف تدابیر اعتماد ساز در چارچوب توافق عادی سازی باکو-ایروان است.

 

کارشناسان سیاسی می‌گویند که فرانسه تحت تاثیر لابیهای جامعه ارمنیهای فرانسه درحال زمینه‌سازی جنگ جدیدی در منطقه قفقاز جنوبی است.

 

جامعه ارمنیهای فرانسه بزرگترین در اتحادیه اروپا و سومین جامعه ارمنی‌های خارج نشین در جهان محسوب می‌شود.

 

دولت پاریس طی ماههای گذشته سه قرارداد نظامی با ارمنستان امضا کرده است که مهمترین آن ارسال سامانه های راداری برد کوتاه به نام «گرند مستر 200» است.

 

به دنبال شکست ارمنستان در جنگ دوم قره باغ در سال 2020 که در نهایت به انحلال دولت محلی قره باغ در سال جاری میلادی و پیوستن رسمی آن به خاک جمهوری آذربایجان شد برخی کشورهای غربی از جمله فرانسه در حال تقویت نظامی و تسلیحاتی ایروان برآمده‌اند که مخالفت شدید جمهوری آذربایجان را در پی داشته است.

 

مواضع فرانسه در قفقاز درحالیست که جمهوری آذربایجان و ارمنستان به سمت نهایی کردن توافق صلح پیش می‌روند و دو طرف آمادگی کامل خود را برای دستیابی به یک سند واحد و نهایی کردن مذاکرات صلح اعلام کرده‌اند.

 

حکمت حاجی اف در ادامه گفت که «باکو هیچ مانع جدی برای نهایی کردن معاهده صلح با ارمنستان نمی‌بیند..»/ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار