دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

تصمیم فرانسه برای ساخت ۱۴ راکتور هسته‌ای جدید

وزیر انرژی فرانسه اعلام کرد کشورش برای ساخت 14 نیروگاه هسته‌ای جدید برنامه‌ریزی کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۶ - ۱۸ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 08
کد خبر: ۲۲۲۳۹۱

به گزارش راهبرد معاصر، «آنیس پانیه-روناشه»، وزیر «گذار انرژی» در دولت فرانسه اظهار کرد شش نیروگاه هسته‌ای جدیدی که دولت پاریس هم اکنون برای ساخت آنها برنامه‌ریزی کرده برطرف کننده نیاز فرانسه نبوده و این کشور مجموعا نیازمند ساخت 14 نیروگاه هسته‌ای جدید بوده و برای ساخت این تعداد از نیروگاه‌ها برنامه‌ریزی کرده است.

 

این وزیر دولت فرانسه در مصاحبه با هفته‌نامه «لا تریبون دیمانش» بیان داشت، ساخت راکتورهای هسته‌ای بیشتر و گسترش ترکیب منابع انژری تجدید پذیر برای فرانسه برای آن که وابستگی این کشور به سوخت‌های فسیلی تا سال 2035 از 60 درصد به 40 درصد کاهش پیدا کند اهمیت حیاتی دارد.

 

پانیه روناشه ادامه داد: «پیش‌نویس یک قانون که به زودی ارائه خواهد شد تصریح می‌دارد نیاز ما به منابع انرژی هسته‌ای فراتر از شش راکتور آب فشرده اروپایی که در اوایل 2022 از سوی امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه اعلام شدند است.»

 

او اضافه کرد: «لایحه این قانون شامل هشت نیروگاه دیگر که تا کنون از سوی دولت به عنوان یک گزینه مورد بحث و بررسی قرار گرفتند می‌شود.»

 

رئیس جمهور فرانسه در سال 2022 انرژی هسته‌ای را محور سیاستش برای رساندن این کشور به وضعیت انتشار کربن صفر تا سال 2050 قرار داد. او در این راستا از یک پروژه ساخت شش راکتور آب فشرده جدید اروپایی و مطالعات برای ساخت هشت راکتور دیگر رونمایی کرد.

 

فرانسه ده‌ها میلیارد یورو از بودجه دولتی را برای تامین این پروژه‌ها اختصاص داده و استراتژی جدید این کشور در حوزه انرژی باید ازسوی پارلمان تصویب شود. پارلمان فرانسه بحث و مناظره بر سر این استراتژی را از اواخر ماه ژانویه برنامه‌ریزی کرده است./ فارس

ارسال نظر