قیمت دینار عراق امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ خبر مهم برای دارندگان دلار | بانک مرکزی از یک تضمین خاص ارزی رونمایی کرد قیمت سکه پارسیان امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ قیمت سکه امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / سکه امامی صعودی شد موجودی سد‌های تهران/ این سد در استان تهران بیشترین آب را دارد قیمت طلا امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / طلای ۱۸ عیار به کانال ۱۶ میلیون تومان بازگشت قیمت دلار امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / دلار به کانال ۱۶۱ هزار تومان بازگشت خبر مهم برای مشمولان کالابرگ/ کدام خانوار‌ها در اولویت افزایش اعتبار هستند؟ پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در ماه‌های آینده/ موج جدید گرانی در راه است؟ تغییر مهم در واریز یارانه نقدی/ این گروه یارانه دریافت نمی‌کنند اعلام محدودیت‌های عملیاتی فرودگاه‌های کشور همزمان با مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب از 13 تا 17 تیر ابزار جدید محاسبه مستمری رونمایی شد / متناسب‌سازی بازنشستگان چقدر است؟ قیمت نفت امروز چهارشنبه ۳ تیر ۱۴۰۵ بارگذاری فیش حقوقی خرداد بازنشستگان اختلال خدمات کارت‌محور بانک‌ها رفع شد قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۳ تیرماه ۱۴۰۵/ دلار در این کانال مهم قیمتی جابه‌جا شد + جدول

ارجاع «حمایت‌ خارج از قاعده بانک‌ها از فروشگاه‌های بزرگ» به شورای رقابت

ارجاع «حمایت‌ خارج از قاعده بانک‌ها از فروشگاه‌های بزرگ» به شورای رقابت رئیس مرکز ملی مطالعات پایش و بهبود محیط کسب و کار گفت: حمایت‌های خارج از قاعده بعضی از بانک‌ها از برخی فروشگاه‌های بزرگ را به شورای رقابت ارجاع داده‌ایم و بانک ‌ها را از ایجاد اخلال در رقابت سالم واحدهای صنفی منع می‌کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۸ - ۱۳ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 03
کد خبر: ۲۲۱۷۸۹

به گزارش راهبرد معاصر، سید امیر سیاح در نشست هم‌اندیشی روسای اتاق‎های اصناف مراکز استان بیان کرد: لازم است از همکاری اتاق اصناف ایران، اتاق های شهرستان و اتحادیه ها در اجرای طرح درگاه ملی مجوزها، قدردانی کنم چرا که شاهد هستیم در این زمینه نسبت به نهادهای دولتی سرعت بسیار بالاتری داشته اند و باید گفت با اینکه نهادهای دولتی از بخش خصوصی جا مانده‌اند، اما در ادامه این طرح لازم است گام های دوم و سوم را برداریم.

 

وی تاکید کرد: از آن دسته از فعالان صنفی که پیش تر، پروانه کسب کاغذی دریافت کرده‌اند می خواهیم که حتما برای دریافت شناسه یکتا اقدام کنند. به زودی واحدهای صنفی که شناسه یکتا نداشته باشد دچار مشکلات بانکی و مالیاتی می‌شود.

 

وی افزود: هیات مقررت‌زدایی وظیفه دارد که مشکلات بخش‌خصوصی را احصاء کرده و هر اقدامی که لازم است برای رفع این مشکلات انجام دهد. رفع مشکلات فعالان اقتصادی ابعاد اجتماعی زیادی دارد مثلا اگر یک فعال اقتصادی سود بیشتری از کسب و کار خود به دست بیاورد، می‌تواند مالیات بیشتری بپردازد و معنای آن این است که وابستگی کشور به درآمدهای نفتی کاهش می‌یابد.

 

رئیس مرکز ملی مطالعات پایش و بهبود محیط کسب و کار وزارت اقتصاد اظهار کرد: از این رو کارگروهی برای رفع مشکلات اتحادیه‌ها تشکیل داده ایم که از جمله دست آوردهای آن، رفع برخی از مشکلات ناشران با وزارت فرهنگ و ارشاد، صنف ماساژ و گرمابه‌داران با وزارت بهداشت، اتحادیه آموزش رانندگی با فراجا و مشاوران املاک با وزارت صمت بوده است.

 

وی بیان کرد: اخیرا مشکلی برای صنف لوازم خانگی به واسطه حمایت‌های خارج از قاعده بعضی از بانک‌ها از برخی فروشگاه‌های بزرگ پیش آمده است. لذا این امر مهم را به شورای رقابت ارجاع داده‌ایم و بانک ‌ها را از ایجاد اخلال در رقابت سالم واحدهای صنفی منع می‌کنیم. طبیعی است که یک واحد صنفی قدرت رقابت با بانک را ندارد. لذا بانک حق ندارد این چنین وارد حوزه صنف بشود و رقابت را تحت تاثیر قرار دهد. حال اینکه اگر فروشگاهی به خودی خود، قوی تر از سایرین باشد و در چارچوب قوانین و مقررات کار کند، منعی ندارد./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار