عراقچی: تلاش‌های اسرائیل برای منحرف کردن دیپلماسی واضح است عراقچی: پزشکیان به زودی به چین سفر می‌کند معاون عراقچی: هیچ معجزه‌ای فردای روز توافق اتفاق نمی‌افتد قتل‌عام گردشگران در حمله مسلحانۀ کشمیر گروسی: ایران در تعامل با مذاکرات هسته‌ای جدی است ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران

منوشین: اعتبار 15 میلیارد دلاری فرانسه به ایران بدون موافقت آمریکا امکان‌پذیر نیست

وزیر خزانه‌داری آمریکا روز جمعه گفت که ایجاد خط اعتباری 15 میلیارد دلاری فرانسه به ایران بدون موافقت واشنگتن امکان پذیر نخواهد بود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۵ - ۲۲ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 13
کد خبر: ۲۲۱۸۱

به گزارش راهبرد معاصر ، «استیون منوشین» وزیر خزانه‌داری آمریکا روز جمعه در کنفرانس خبری گفت که فرانسه بدون موافقت آمریکا قادر نخواهد بود به ایران خط اعتباری 15 میلیارد دلاری بدهد.

 

وی پیشتر و روز پنجشنبه نیز گفته بود که واشنگتن همچنان به سیاست فشار حداکثری علیه ایران پایبند بوده و تا کنون هیچگونه برنامه‌ای برای دیدار میان «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا و «حسن روحانی» رئیس جمهور ایران وجود ندارد.

 

بر اساس گفته «عباس عراقچی» معاون وزیر امور خارجه ایران میزان خط اعتباری فرانسه حدود ۱۵ میلیارد دلار برای مدت چهار ماه یعنی تا پایان آخر سال میلادی عنوان شده است که بدین ترتیب در صورت حصول توافق ایران در چهار ماه آینده معادل صد در صد نفت خود را یا خواهد فروخت یا به صورت خط اعتباری دریافت و پیش فروش می کند.

 

اما بر اساس گزارش‌ها، پاریس برای همراه کردن واشنگتن با طرح خود برای اعطای خط اعتباری ۱۵ میلیارد دلاری به تهران ناکام مانده است.

 

آمریکا یکسال پیش علی‌رغم مخالفت‌های کشورهای طرف برجام و پایبندی ایران به تعهداتش، به صورت یکجانبه از توافق هسته‌ای خارج شد و به امید وادار کردن ایران به مذاکره مجدد بر سر توافقی جدید فشارها علیه تهران را افزایش داد.

 

جمهوری اسلامی ایران بعد از خروج آمریکا از برجام یک سال «صبر راهبردی» را در دستور کار قرار داد. تهران در این مدت به طرف‌های توافق هسته‌ای به ویژه کشورهای اروپایی که وعده جبران خروج آمریکا را می‌دادند، مهلت داد به تعهدات خود ذیل توافق هسته‌ای عمل کنند.

 

با گذشت بیش از یک سال و محقق نشدن وعده‌های اروپا، شورای عالی امنیت ملی ایران در بیانیه‌ای روز ۱۸ اردیبهشت‌ماه به طرف‌های توافق هشدار داد در صورتی که ظرف ۶۰ روز به تعهدات خود در زمینه‌های نفتی و بانکی عمل نکنند ایران طبق مفاد برجام، از تعهدات خود ذیل این توافق خواهد کاست و ایران تا کنون سه گام را در کاهش تعهدات خود برداشته است.

منبع : فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار