رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است

مخبر: گروه‌های تروریستی مکافات جنایت‌شان را پرداخت می‌کنند

مخبر: گروه‌های تروریستی مکافات جنایت‌شان را پرداخت می‌کنند معاون اول رئیس‌جمهور در پیامی برای حادثه تروریستی کرمان، نوشت: گروه‌های تروریستی و حامیان کوردل آن‌ها در داخل و خارج از کشور مکافات این جنایت پرداخت می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۱ - ۱۳ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 03
کد خبر: ۲۲۱۸۴۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد مخبر در پی حادثه تروریستی گلزار شهدای کرمان، محمد مخبر معاون اول رئیس‌جمهور در پیامی شهادت جمعی از هموطنان را تسلیت گفت.

در پیام مخبر آمده است:

انا لله و انا الیه راجعون

شهادت جمعی از هموطنان‌مان در گلزار شهدای کرمان و در چهارمین سالگرد شهادت سردار سلیمانی، روزی تلخ و جانگداز را برای همه ایرانیان رقم زد.

خون پاک انسان‌هایی بی‌سلاح و آزاده و شهروندانی بی‌گناه توسط ایادی رژیم صهیونیستی و حامیانش بر زمین ریخت و گرچه فیض عظیم شهادت را نصیب آن‌ها ساخت، اما همه ما را در غم و اندوه فرو برد.

این مصیبت بزرگ را به خانواده‌های محترم شهدا، ملت عظیم‌الشأن ایران و همه آزادگان جهان تسلیت می‌گویم و ضمن آرزوی صبر و آرامش برای بازماندگان و شفای عاجل برای مجروحان، اطمینان می‌دهیم به یاری خداوند متعال گروه‌های تروریستی و حامیان کوردل آن‌ها در داخل و خارج از کشور مکافات این جنایت پرداخت می‌کنند.

محمد مخبر

معاون اول رئیس‌جمهور/فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار