محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات خبر جدید درباره طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد

پیکر شهدای حادثه تروریستی کرمان جمعه تشییع می شود

پیکر شهدای حادثه تروریستی کرمان جمعه تشییع می شود استاندار کرمان با اعلام اینکه تاکنون ۷۰ درصد شهدای حادثه تروریستی شناسایی شده اند گفت که این شهدا بیشتر اهل کرمان هستند و مراسم تشییع پیکر مطهر آنان نیز فردا جمعه برگزار خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۹ - ۱۴ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 04
کد خبر: ۲۲۱۹۲۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد مهدی فداکار روز پنجشنبه در مصاحبه با رسانه ها افزود: تا این لحظه آمار مصدومان و شهدای حادثه تروریستی مسیر گلزار شهدای کرمان ۸۴ شهید و ۲۸۴ مصدوم اعلام شده است، ‌آمار اولیه‌ای که روز گذشته از تعداد شهدا اعلام شده بود تغییر کرده است.

استاندار کرمان ادامه داد: پیکر مطهر شهدای حادثه تروریستی کرمان فردا ساعت ۹:۳۰ از چهارراه غزه به سمت مصلای بزرگ امام علی (ع) کرمان تشییع می‌شود، پس از آن پیکر شهدای کرمان برای تدفین به گلزار شهدا و بقیه شهدا نیز به سمت دیگر شهرستان‌ها و استان‌ها انتقال می یابد.

به گزارش ایرنا، دشمنان کوردل عصر روز گذشته(چهارشنبه) همزمان با مراسم چهارمین سالگرد سردار حاج قاسم سلیمانی، در جمع زائرانی که پیاده به سمت گلزار شهدا در حرکت بودند، انفجار تروریستی انجام دادند و زنان، مردان و حتی خردسالان را به خاک و خون کشیدند؛ چند دقیقه پس از انفجار نخست، انفجار دوم در میان جمعیتی که برای کمک به مجروحان در محل حضور یافته بودند منفجر شد؛ انفجاری که به گفته مسئولان حاوی ساچمه های فراوان بوده و همین نکته سبب افزایش شمار شهیدان شده است.

امروز در سراسر ایران اسلامی عزای عمومی است و در استان کرمان به مدت سه روز عزای عمومی اعلام شده است.

احمد وحیدی وزیر کشور نیز دیشب به منظور بررسی حادثه تروریستی در مسیر گلزار شهدای کرمان به این شهر سفر کرد و صبح امروز ابتدا به عیادت مجروحان در چند بیمارستان رفت.

وزیر بهداشت نیز شامگاه چهارشنبه وارد کرمان شد و روند رسیدگی به مجروحان این حادثه کور تروریستی را بررسی کرد.

فرماندهان کل سپاه و انتظامی نیز دیشب وارد کرمان شده اند./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار