وزیر انرژی آمریکا: اکنون ایرانی‌ها می‌توانند نفت بفروشند و پول آن را به دلار مستقیما دریافت کنند وزارت دفاع عراق: انفجاری در انبار مهمات الحشد الشعبی رخ داده است بیانیه پایانی نشست شورای همکاری خلیج فارس و آمریکا؛ حمایت از مذاکرات تهران-واشنگتن نتانیاهو: ارتش اسرائیل در لبنان آزادی عمل دارد؛ عقب‌نشینی نمی‌کنیم! واکنش تند قالیباف به ادعای ترامپ در مورد الزام واردات محصولات آمریکایی آمار تکان‌دهنده از ونزوئلا / بیش از ۲۱ هزار مفقودی پس از زمین لرزه ونس مدعی ایجاد کانال ارتباطی مستقیم با ایران شد جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و سلطنت عمان البوسعیدی: هیچ عوارضی برای عبور از تنگه هرمز دریافت نخواهد شد مادورو پیامی در حمایت از مردم زلزله زده ونزوئلا صادر کرد پاکستان ادعای طرح موساد برای ترور عاصم منیر را رد کرد گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است

مشاور سابق زلنسکی: کی‌یف باید از تحقیر خودش دست بکشد

مشاور سابق زلنسکی: کی‌یف باید از تحقیر خودش دست بکشد مشاور سابق رییس جمهور اوکراین می‌گوید که کی‌یف باید «دست از تحقیر و تمسخر خود برداشته و به توهم پیوستن به اتحادیه اروپا و ناتو پایان دهد.»
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۲ - ۱۶ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 06
کد خبر: ۲۲۲۱۱۳

به گزارش راهبرد معاصر، آلکسی آریستوویچ، مشاور سابق ولودیمیر زلنسکی، رییس جمهور اوکراین تاکید کرده است که پیوستن کی‌یف به اتحادیه اروپا و ناتو، توهمی است که اوکراین باید از آن دست بکشد.

 

آریستوویچ در واکنش به تصمیم شورای اتحادیه اروپا درباره شروع مذاکرات درباره الحاق اوکراین به این بلوک، گفت: مهم نیست که ما چقدر برای پیوستن به ناتو و اتحادیه اروپا اشتیاق داشته باشیم، آنها پذیرای ما نیستند.

 

وی معتقد است که هزینه حتی پیوستن «احتمالی» اوکراین به ناتو، آغاز «جنگی بزرگ با روسیه» بود و اضافه کرد که «غرب هرگز حاضر به پرداختن چنین هزینه‌ای نبود و نیست.»

 

مشاور سابق زلنسکی همچنین گفته است که هدف اوکراین از پیوستن یه یک ائتلاف بزرگ، «غیرممکن» است و تنها راه برون‌رفت از این شرایط و مخمصه این است که «دست از تحقیر و استهزای خودش بردارد و در نتیجه «مسال و مشکلات سیاست داخلی و خارجی در کی‌یف رسیدگی شود نه در «بروکسل، واشنگتن یا مسکو.»

 

به گفته وی، کی‌یف باید «با حقیقت روبه‌رو شده و به جای دنبال کردن توهم پس گرفتن مرزهای ۱۹۹۱ و ملحق شدن به اتحادیه اروپا و ناتو، مسیر خودش را بسازد و آن را در پیش بگیرد.»

 

۲۶ کشور از ۲۷ عضو اتحادیه اروپا، ۱۵ دسامبر ۲۰۲۳ تصمیم آغاز مذاکرات رسمی درباره پیوستن اوکراین به این بلوک را اتخاذ کردند. ویکتور اوربان، نخست وزیر مجارستان که یکی از مخالفان اصلی پیوستن کی‌یف به اتحادیه اروپاست، گفت که کشورش «قصد مشارکت در این تصمیم بَد را ندارد» و با آغاز رای‌گیری، اتاق را ترک کرد.

 

زلنسکی سپتامبر ۲۰۲۲ اعلام کرد که در حال سرعت بخشیدن به درخواست الحاق کشورش به ناتو است و مدعی شد که «کی‌یف به طور غیررسمی عضو ناتو است و این درخواست صرفاً برای قانونی کردن آن مطرح شده است»!

 

جو بایدن، رییس جمهور آمریکا که پیش‌تر در مواجهه با این درخواست، رفتار سردی نشان داده بود در جولای ۲۰۲۳ در گفت‌وگو با سی‌ان‌ان گفت که پیش از بررسی درخواست کی‌‎یف، باید جنگ بین اوکراین و روسیه به پایان برسد. نوامبر سال گذشته ملادی نیز، زلنسکی شخصاً اذعان کرد که سرنوشت پیوستن اوکراین به ناتو، کاملاً مبهم است./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار