قاتل امیر محمد خالقی بخشیده شد/ پزشکیان پیام داد هر دو مسیر تونل توحید امشب مسدود است تنبیه بدنی دانش آموز بوکانی؛ معاون مدرسه برکنار شد هشدار هواشناسی درباره باران، صاعقه و کاهش دما در ۱۲ استان کشور هواشناسی: تهران آخر هفته چهار درجه سرد می‌شود اعلام زمان برگزاری آزمون جذب عمومی تصدی منصب قضا سال ۱۴۰۴ ایتا از دسترس خارج شد انحلال شورای شهر کرمانشاه رسماً ابلاغ شد جزئیات بازداشت ۱۳ نفر در شهرداری و شورای شهر کرمانشاه اعلام نتایج نهایی پذیرش دانشجو–معلم ۱۴۰۴ / جزئیات ثبت نام در دانشگاه فرهنگیان + لینک جزئیات وام قرض‌الحسنه ۲۰۰ میلیونی برای هنرمندان معلول ارتفاعات تهران آخر هفته بارانی می‌شود وزارت بهداشت: سکته قلبی عامل ۲۴ درصد مرگ‌ها در ایران است افزایش ۵۰ درصدی سرعت اینترنت ماهواره‌ای استارلینک در سال ۲۰۲۵ شهردار سابق و ۵ کارمند شهرداری نورآباد دستگیر شدند ماجرای تجمع بازنشستگان تأمین اجتماعی در چند شهر چه بود؟

وزیر آموزش و پرورش: ۶۰ هزار مربی پرورشی نیاز داریم

- وزیر آموزش و پرورش گفت: هم اکنون نیازمند ۶۰ هزار مربی پرورشی در سطح مدارس کشور هستیم که البته با حمایت دولت خدمتگذار بخشی از این کمبود جبران شده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۷ - ۱۶ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 06
کد خبر: ۲۲۲۱۵۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ رضا مراد صحرایی روز شنبه در سی امین اجلاس سراسری نماز در زنجان اظهار کرد: با حمایت‌های دولت سیزدهم مقدمات جذب ۱۹ هزار مربی پرورشی پس از پانزده سال انتظار در سال جدید پیش رو تحقق یافته است.

وی بیان کرد: وجود مربی پرورشی در مدارس یکی از مهمترین سیاست‌های دنبال شده از سوی وزارت آموزش و پرورش است چرا که در تعلیم و تربیت دانش آموزان نقش مستقیم دارد.

صحرایی ادامه داد: امروزه مدارس گفتمان پذیر هستند چرا که بواسطه جمعیت گسترده جوانان و نوجوانان، نقطه امن کشور به شمار می‌روند و آموزش‌های اصولی در عرصه‌های مختلف در این حوزه اجرایی می‌شود.

وزیر آموزش و پرورش با لزوم توجه بیشتر به شیوه استفاده دانش آموزان از فضای مجازی اشاره کرد و افزود: قشر جوان و نوجوان ساعت‌ها در فضای مجازی مشغول هستند و به نوعی رها شده که نیاز به تدبیر دارد.

وی تامین بیش از یک میلیون و ۶۰۰ هزار متر مربع سجاده، گسترش طرح ایجاد ۹ هزار مسجد را از مهمترین اقدامات وزارت آموزش و پرورش دانست و گفت: هم اکنون هفت هزار و ۲۸۰ نمازخانه در سطح مدارس و مراکز آموزشی در حال ساخت است.

صحرایی با اشاره به آموزش ۲۰ هزار اذان گو در سطح کشور گفت: این تعداد دانش آموز به هنگام اقامه نماز، به صورت زنده اقامه اذان دارند.

وی با تاکید بر اینکه در ترویج فریضه نماز هیچ گاه کوتاهی نخواهیم کرد، یادآور شد: برنامه‌های متنوعی را در این بخش داریم. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار