کشتی اسکورت شده آمریکا در تنگه هرمز هدف قرار گرفت + تصاویر موقعیت کشتی زمین گیر شده عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران

چین ۵ شرکت آمریکایی را تحریم کرد

چین ۵ شرکت آمریکایی را تحریم کرد وزارت خارجه چین اعلام کرد در پاسخ به تحریم‌های واشنگتن و فروش تسلیحات نظامی به تایوان، پکن 5 شرکت آمریکایی را تحریم کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۸ - ۱۷ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 07
کد خبر: ۲۲۲۲۵۹

به گزارش راهبرد معاصر، دولت چین امروز یکشنبه اعلام کرد که پکن در پاسخ به تحریم‌های آمریکا علیه اشخاص و شرکت‌های چینی و همچنین ارسال تسلیحات نظامی به تایوان، ۵ شرکت آمریکایی مرتبط با وزارت دفاع این کشور را تحریم کرده است.

 

وزارت خارجه چین با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد طبق این تحریم‌ها، هر گونه دارایی این شرکت‌ها در چین مسدود می‌شود و شرکت‌ها و افراد چینی از تجارت با این شرکت‌ها منع می‌شوند.

 

در بیانیه وزارت خارجه چین آمده است که «اقدامات ایالات متحده به حاکمیت و منافع امنیتی چین لطمه می زند، صلح و ثبات در سراسر تنگه تایوان را تضعیف می کند و حقوق و منافع شرکت ها و افراد چینی را نقض می کند.»

 

در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: دولت چین در عزم خود برای حفاظت از حاکمیت ملی، امنیت و تمامیت ارضی و حفاظت از حقوق و منافع قانونی شرکت‌ها و شهروندان چینی تزلزل‌ناپذیر است.

 

به نوشته «ان‌بی‌سی‌نیوز» ماه گذشته ایالات متحده فروش حدود ۳۰۰ میلیون دلار تجهیزات ارتباطی و دیگر تجهیزات دفاعی به تایوان را تصویب کرد. در آن زمان، وانگ ونبین، سخنگوی وزارت امور خارجه هشدار داد که چین اقدامات متقابلی را علیه شرکت‌های درگیر در فروش تسلیحات به تایوان انجام خواهد داد.

 

آمریکا مدعی است که به‌رغم همکاری‌های نظامی و کمک تسلیحاتی به تایوان، به اصل «چین واحد» پایبند است. براساس این اصل، پکن جزیره تایوان را بخشی از قلمرو خود می‌داند و هرگونه اقدام از جمله همکاری نظامی کشورهای خارجی با این جزیره را تحریک‌آمیز و ناقض اصل چین واحد قلمداد می‌کند.

 

آژانس همکاری امنیتی دفاعی پنتاگون اعلام کرده است که تصویب طرح فروش تجهیزات، با هدف حمایت و تقویت توانمندی‌های چهارگانه فرماندهی، کنترلی، ارتباطاتی و رایانه‌ای تایوان موسوم به «سی ۴» صورت گرفته است.

 

وزارت دفاع تایوان نیز اعلام کرده است که خرید این تجهیزات، کارایی سامانه‌های فرماندهی و کنترل عملیات‌های مشترک را بهبود بخشیده و در نتیجه هوشیاری تایپه در میدان نبرد تقویت می‌شود.

 

این وزارتخانه در بیانیه‌ای ضمن قددرانی از آمریکا به‌دلیل تصویب فروش این تجهیزات به تایوان مدعی شد: عملیات‌ها و رزمایش‌های دائمی کمونیست‌های چینی حوالی تایوان، تهدیدی جدی علیه ماست. انتظار داریم که خرید (تجهیزات) ظرف یک ماه وارد فاز اجرایی شود./ مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار