پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی

پرونده فساد ترامپ دوباره به جریان انداخته شد

پرونده فساد ترامپ دوباره به جریان انداخته شد یک دادگاه تجدیدنظر در آمریکا پرونده‌ای را که ترامپ را متهم به سود بردن از اسکان مهمانان رسمی خارجی در هتل‌های خود می‌کند، دوباره به جریان انداخت.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۳ - ۲۳ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 14
کد خبر: ۲۲۲۲۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  دادگاه استیناف فدرال در آمریکا روز جمعه در حکم صادره خود دعوی حقوقی بر سر نقض قوانین آمریکا از سوی «دونالد ترامپ» را بار دیگر به جریان انداخت.

 

در این دعوی حقوقی، ترامپ متهم است که با سود بردن از مقامات داخلی و خارجی که از مشتریان هتلها و رستورانهای او هستند، قانون اساسی آمریکا را نقض کرده است.

 

هیأت سه نفره قضات این دادگاه با دو رأی موافق در برابر یک رأی مخالف، در حکم صادره خود رأی یک دادگاه بدوی را که پیشتر این پرونده را رد کرده بود، باطل کرد و بدین ترتیب، بار دیگر این دعوی حقوقی را به جریان انداخت.

 

گفتنی است این دعوی حقوقی، که ابتدا توسط شاکیانی از جمله گروه دیده بان «شهروندان برای مسئولیت و اخلاق در واشنگتن» طرح شد، رئیس جمهور جمهوریخواه آمریکا را به عدم تفکیک وظایف ریاست جمهوری از حرفه خود در بخش هتلداری و سایر کسب و کارها متهم کرد.

 

در این دعوی حقوقی، دونالد ترامپ به نقض قوانین ضد فساد قانون اساسی آمریکا متهم است؛ قوانینی که رئیس جمهور را از پذیرفتن هدایا یا وجوه نقدی از دولتهای خارجی بدون کسب مجوز از کنگره منع می کند.

 

رئیس جمهوری آمریکا که تاجر ثروتمند املاک است، به صورت مرتب از هتل‌ها، املاک شخصی و زمین‌های گلف خود بازدید می‌کند. وی مالکیت شرکت‌های خود را حفظ کرده، اما حساب‌وکتاب روزانه آن‌ها را به پسرانش واگذار کرده است.



برخی مقام‌ها و سیاست‌مداران آمریکایی و همچنین مهمانان خارجی برای جلب‌نظر ترامپ ترجیح می‌دهند هنگام سفر به آمریکا در هتل‌های او در واشنگتن و نیویورک اقامت کنند.

 

لازم به ذکر است وزارت دادگستری آمریکا که مدافع ترامپ در این دعوی حقوقی است، می تواند خواستار تجدیدنظر در حکم این دادگاه استنیاف شود.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار