یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید» اوکراین: با سخت‌ترین زمستان از ابتدای جنگ تاکنون روبه‌رو می‌شویم نماینده ایران: اقدامات مستمر آمریکا تهدیدی برای امنیت تنگه هرمز است اولین واکنش الحشدالشعبی به حملات هوایی آمریکا و عربستان سعودی

انصارالله: اصرار آمریکا به ادامه حمایت از اسرائیل باعث انفجار منطقه می‌شود

انصارالله: اصرار آمریکا به ادامه حمایت از اسرائیل باعث انفجار منطقه می‌شود سخنگوی جنبش انصارالله یمن ضمن هشدار درباره انفجار وضعیت منطقه به خاطر حمایتهای آمریکا از اسرائیل، گفت که صنعا همچنان حامی ملت فلسطین خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۱ - ۱۸ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 08
کد خبر: ۲۲۲۳۸۸

به گزارش راهبرد معاصر، محمد عبدالسلام سخنگوی جنبش انصارالله یمن گفت که اظهارات مسئولان آمریکایی درباره تحولات دریای سرخ که سعی دارند آن را تهدیدی برای منافع جهان جلوه دهند، تلاشی از سوی این کشور است تا توجهات را از کشتارهای اسرائیل در غزه منصرف کند.

 

عبدالسلام با اشاره به اینکه اصرار آمریکا به ادامه حمایت از اسرائیل می‌تواند به انفجار در منطقه منجر شود، تأکید کرد: آمریکا باید بداند که نظامی کردن دریای سرخ مانع از آن نخواهد شد که یمن از پشتیبانی مقاومت فلسطین در غزه دست بردارد.

 

فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا در غرب آسیا (سنتکام) اخیرا در بیانیه‌ای اعلام کرد که با نیروهای یمنی در دریای سرخ درگیر شده و ۱۰ نظامی یمنی را به شهادت رسانده است.

 

سرتیپ «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن به دنبال بیانیه سنتکام تاکید کرده بود که آمریکا باید مسئولیت به شهادت رساندن نیروهای دریایی یمن را بپذیرد و اقداماتش مانع نیروهای یمنی برای عمل به وظیفه دینی و اخلاقیشان در قبال فلسطین نخواهد شد.

 

علی القحوم عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن هم ساعاتی پیش با اشاره به ادامه حملات صنعا به فلسطین اشغالی، گفت که عملیات این کشور علیه صهیونیستها در دریای سرخ نیز ادامه خواهد داشت.

 

القحوم خطاب به آمریکایی هم هشدار داد: آمریکاییها بدانند که نخواهند توانست نه در دریای سرخ نه هیچ جای دیگری، از اسرائیل حمایت کنند. این جنگ برایشان هزینه زیادی خواهد داشت و باید از دریای سرخ و مناطق [اشغالی] در یمن، خارج شوند.

 

ارتش یمن در حمایت از مردم فلسطین پیشتر در بیانیه‌ای اعلام کرده بود که به هیچ کشتی اسرائیلی و کشتی‌هایی که مقصد آن‌ها اراضی اشغالی فلسطین است، اجازه عبور از تنگه باب‌المندب و دریای سرخ را نخواهد داد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار