تردد شناورها در سواحل استان بوشهر ممنوع است ابوترابی: مسئولان درباره مشکلات اقتصادی و راه‌حل آن با مردم سخن بگویند اظهارات جدید سخنگوی سپاه درباره جنگ ایران با اسرائیل پزشکیان: از موقعی که آمدیم از چپ و راست مشکل بارید پزشکیان: شرایط آمریکا برای مذاکره را نمی‌پذیریم سخنگوی سپاه: هدف اصلی دشمن در جنگ ۱۲ روزه نابودی مؤلفه‌های اقتدار و براندازی نظام بود پزشکیان: چیزی که می‌تواند ما را از مسیر باز دارد، اختلاف و خودمحوری است فیلم| حنظله بیش از ۱۴۰ صفحه شماره تلفن از مقامات ارشد اسرائیل منتشر کرد امیر سرتیپ خلبان «بهمن بهمرد» فرمانده نیروی هوایی ارتش شد میدری: کالابرگ به همه دهک‌های مشمول می‌رسد هشدار فرمانده نیروی دریایی ارتش: دشمن هر لحظه منتظر غافلگیری جدید باشد شهادت نوجوان بلوچ در حادثه تروریستی جاده زاهدان- فهرج رهبر انقلاب: به‌رغم سختی‌ها و تنگدستی‌ها، نقاط مثبت در کشور زیاد است خبر جدید دولت درباره ساماندهی نیرو‌های شرکتی وزیر نفت استعفا کرد؟

سوال مجلس از مرتضوی درباره بیمه تکمیلی

عضو هیئت رئیسه مجلس در جلسه علنی امروز سوال حاجی دلیگانی نماینده شاهین شهر از وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خصوص اینکه چرا افراد بیمه شده باید بیمه تکمیلی شوند را اعلام وصول کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۳ - ۱۸ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 08
کد خبر: ۲۲۲۴۲۹

به گزارش راهبرد معاصر، احمد نادری عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (دوشنبه 18 دی ) قوه مقننه سوال ملی حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده مردم شاهین شهر، میمه و برخوار و تعداد دیگری از نمایندگان از وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خصوص اینکه چرا افراد بیمه شده باید بیمه تکمیلی شوند؟ را اعلام وصول کرد.

 

بنابراین گزارش، طبق آیین‌نامه داخلی مجلس هر یک از نمایندگان می‌توانند راجع به مسائل داخلی و خارجی کشور از دولت سؤال نمایند. سؤال باید کتبی به طور صریح و اختصار‌بوده و در جلسه رسمی به رئیس مجلس داده شود و در همان جلسه عنوان آن قرائت و فوراً برای وزیر مربوط ارسال می‌گردد و ظرف 48 ساعت تکثیر‌و در اختیار نمایندگان قرار می‌گیرد.

 

طبق اصل 88 قانون اساسی وزیر مورد سؤال مکلف است حداکثر ظرف 10 روز از تاریخ ابلاغ سؤال در مجلس حضور یافته و پاسخ‌دهد و الا از طرف رئیس مجلس بازخواست می‌شود مگر در مواردی که وزیر رسماً تقاضای تأخیر نموده و پس از صحبت یک مخالف و یک موافق هر‌کدام پنج دقیقه در این مورد رأی‌گیری به عمل خواهد آمد وزیر و نماینده‌ای که سؤال نموده بر طبق بند 4 ماده 76 صحبت می‌نمایند.

 

‌تبصره - در صورتی که سؤال به امضاء چند نفر باشد نماینده منتخب سؤال‌کنندگان صحبت خواهد کرد./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار