محمود احمدی نژاد عازم اروپا شد + جزئیات دستورات معاون اول رئیس‌جمهور برای اطفای حریق در پارک ملی گلستان الحاق ۱۰ فروند بالگرد باز آماد شده به هوانیروز ارتش قالیباف: بولیوار صدای استقلال را از دل ملت‌های تحت ستم بیرون کشید قالیباف قانون اصلاح پرداخت فوق‌العاده خاص را ابلاغ کرد دستور رییس جمهور برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد سخنگوی هیات رئیسه مجلس: مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شد نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: قصور بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج محرز است سلیمی، نماینده مجلس: امضای سرپرست وزارت اقتصاد از فردا بی‌اعتبار است جزییات انهدام شبکه قاچاق تلفن همراه توسط سازمان اطلاعات سپاه بوشهر زینی‌وند: انتخابات ۱۴۰۵ شورا‌ها تمام‌الکترونیک برگزار می‌شود دستور پزشکیان برای توقف فوری فروش اینترنتی دارو مجلس پیگیر پرداخت خسارت خانوار‌ها به‌دلیل قطعی مکرر برق سید حسن خمینی: باید به تیمی که در میدان مذاکره هست اعتماد کرد قالیباف به آمریکای لاتین می‌رود

وزیر کار: سامانه شناسایی جمعیت بیکار و جویای کار ایران راه‌اندازی می‌شود

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از راه‌اندازی سامانه شناسایی جمعیت بیکار و جویای کار ایران در آینده نزدیک خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۲ - ۲۴ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 15
کد خبر: ۲۱۳۷۱۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید صولت مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، صبح امروز در حاشیه جلسه هیأت دولت و در جمع خبرنگاران درباره جزئیات شناسایی افراد بیکار در جامعه گفت: این موضوع به شکل سنجش‌های نوبه‌ای که مراکز رسمی از جمله مرکز آمار ایران و بانک مرکزی انجام می‌دهند، نرخ بیکاری را مشخص می‌کند.

 

وی افزود: از سوی سامانه دیگری به نام «سامانه شناسایی جمعیت بیکار و جویای کار ایران» در دست راه‌اندازی است و در آینده نزدیک با راه‌اندازی این سامانه و همکاری که دستگاه‌های مختلف انجام می‌دهند، به روز خواهیم دانست که چه تعداد شاغل، چه تعداد افراد جویای کار و چه تعداد بیکار داریم و علت بیکاری آنها چیست؟

 

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی یادآورشد: همچنین از طریق این سامانه تعداد کارفرمایانی که علاقه مند هستند از خدمات کارگران استفاده کنند و اینکه چه تعداد از این نیروهای جویای کار و بیکار علت بیکاری‌شان سرمایه و چه تعداد عدم آموزش است، مشخص خواهد شد.

 

مرتضوی درباره اقدامات دولت در زمینه معیشت سالمندان و تکریم آنها گفت: دولت مساعدت‌های ویژه‌ای به اقشار مختلف جامعه به‌ویژه قشر سالمند دارد.

 

وی با اشاره به سالمندانی که در مراکز نگهداری تحت نظارت سازمان بهزیستی هستند، گفت: این سازمان با همکاری مردم، مساعدت‌های ویژه‌ای را به عمل آورده است و ما حتما نسبت به تکریم سالمندان عنایت ویژه‌ای داریم.

 

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره تغییر مدیران در وزارتخانه از جمله شستا و به ویژه تاپیکو خاطرنشان کرد: این روند همچنان ادامه دارد تا بازدهی کار افزایش پیدا کند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار