محسنی اژه‌ای: قرارداد‌های حاکمیتی نباید با تغییر دولت‌ها مخدوش شوند واتس اپ برای آی پد عرضه شد جستجوی وب برای کاربران رایگان «کلود» در دسترس قرار گرفت وزیر آموزش و پرورش: ۳۰ هزار نفر را استخدام خواهیم کرد ۷۸ درصد ردشدگان گزینش معلمان در مرحله تجدیدنظر تأیید شدند هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۳/۷؛ رگبار و رعدوبرق در ۱۵ استان پدرام مدنی جاسوس رژیم اسرائیل اعدام شد سیگار، قاتل خاموش مغز و عامل زوال عقل هشدار درباره خطرات شباهت ظاهری دارو‌ها اساسنامه مدرسه مجازی تصویب شد واکنش رئیس دانشگاه آزاد به ادعای علیرضا بیرانوند درباره پذیرش در دوره دکتری برخورد قاطع سازمان امور دانشجویان با گلوگاه‌های فساد در جذب دانشجو جهانگیر: ایران در مذاکره بر حق غنی‌سازی مُصر است / آزادی ۲ بازداشتی پرونده بندر رجایی/ تشکیل پرونده برای میرسلیم واکنش وزیر آموزش و پرورش به ماجرای لو رفتن سوالات امتحانات نهایی: کذب محض است مجوز استخدام ۲۷۰۰۰ نیرو در وزارت بهداشت / جذب ۹۵۰۰ پرستار جدید

تعدادی از مدیران خوزستان به دادستانی معرفی شدند

دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر خوزستان گفت: در قالب گشت ارشاد مسئولان، تعدادی از مدیران کم کار به دادستانی معرفی شده اند تا پیگیری‌های لازم انجام شود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۴ - ۱۸ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 08
کد خبر: ۲۲۲۵۱۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ پاسدار بهمن شهریاری امروز در اتاق خبر که در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان برگزار شد، با اشاره به اهمیت ولایت اظهار داشت: مساله ولایت افق ما است و دوری از ولایت آسیب جبران ناپذیری به دنبال دارد.

وی با بیان اینکه هرگاه آسیب دیدیم ناشی از ناترازی با ولایت بوده و هر کجا قدرتمند و با اقتدار ظاهر شدیم به دلیل تراز بودن با مساله ولایت بوده است گفت: دشمنان قسم خورده نظام جمهوری اسلامی در بستر تغییر رفتار جامعه کاری می‌کند تا جامعه نسبت به یک مساله بی‌تفاوت شود و از طریق همین بی‌تفاوتی، تغییر ساختار ایجاد می‌کند.

وی افزود: توجه نکردن به جراحت‌های کوچکی که دشمن در صدد است به کشور وارد کند موجب می‌شود تا آن جراحت به دمل چرکین تبدیل و آسیب‌زا باشد.

سرهنگ شهریاری با اشاره به اینکه جامعه بی‌بصیرت جامعه‌ای تاریک است گفت: جهاد تبیین را می‌توان باطل السحر دشمن دانست.

دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر خوزستان در ادامه با بیان اینکه کسانی که دارای تریبون هستند نسبت به سناریو‌ها و طرح‌هایی که دشمن پیاده می‌کند بی‌تفاوت نباشند و در راستای خنثی‌سازی آن‌ها اقدام کنند گفت:امر به معروف و نهی از منکر فریضه واجب الهی است که ضرورت دارد به صورت عملی به آن پرداخته شود.

سرهنگ شهریاری خطاب به مسئولان در راستای عمل به امر به معروف و نهی از منکر گفت: ماموریت‌های قانونی برای دستگاه‌های اجرایی در جهت عمل به امر به معروف و نهی از منکر مشخص شده است؛ اگر دستگاهی یا مدیری در این زمینه کوتاهی کند باید به جد پیگیری بشود.

دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر خوزستان با بیان اینکه از مردم می‌خواهیم نسبت به مدیرانی که در تراز انقلاب عمل نمی‌کنند مطالبه‌گر باشند گفت: برای پیگیری عملکرد این دست از مدیران قانون وجود دارد و ما تا رسیدن به نتیجه آن را پیگیری می‌کنیم؛ ۱۸ عرصه تخصصی تعریف شده که اقدامات ساماندهی و آموزشی در این عرصه‌ها را انجام می‌دهندهمچنین طبق دو ماده ۴۲۷ و ۸۲۰ قانون عفاف و حجاب ۳۳ دستگاه نسبت به رعایت هنجار‌ها و ارزش‌ها وظیفه دارند و باید به وظایف خود عمل کنند.

دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر خوزستان در ادامه گفت: طبق قانون هر دستگاه و مسئولی که ترک فعل کند از طریق دادستانی پیگیری می‌شود. در حال حاضر در قالب گشت ارشاد مسئولان، تعدادی از مدیران کم کار به دادستانی معرفی شده اند تا پیگیری‌های لازم انجام شود.

سرهنگ شهریاری بااشاره به اجرایی طرح همسنگر در سطح استان خوزستان گفت: این طرح یک تفاهمنامه است تا مسایل و مشکلات هر محله توسط اهالی همان محل حل و پیگیری شود. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر