وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست دستگیری رمالان و دعانویسان تهران کلاهبرداری با عنوان «عکس یادگاری»! هرگز این لینک‌ها و فایل‌ها را باز نکنید خبر مهم پلیس راهور/ تردد خودرو‌های گذر موقت با تمدید ۱۰ ساله / این ۲ شهر به مناطق آزاد اضافه شد مهسا طاهری کیست؟ + بیوگرافی اولین شهید موشکی زن خبر مهم پلیس درباره گواهینامه موتورسیکلت زنان محدودیت‌های گسترده ترافیکی در تهران/ این مسیر‌ها سه‌شنبه مسدود می‌شوند ۲ شرط سقط جنین در ایران اعلام جرم دادستانی تهران علیه برنامه «آزاد» به اتهام نشر اکاذیب بازگشایی حضوری مدارس از اول مهر ۱۴۰۵؛ آمادگی کامل آموزش و پرورش برای سال تحصیلی جدید

ماجرای مالچ پاشی در دریاچه ارومیه / واکنش یک مقام دولتی

ماجرای مالچ پاشی در دریاچه ارومیه / واکنش یک مقام دولتی مدیرکل منابع طبیعی آذربایجان شرقی گفت: طرح اجرایی به نام مالچ پاشی حوضه دریاچه ارومیه نداریم و در این خصوص تاکنون هیچ اعتباری نداشته‌ایم.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۷ - ۱۹ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 09
کد خبر: ۲۲۲۶۸۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سیروس داوودی اظهار کرد: ظاهرا یک طرح تحقیقاتی در سطح ۴۰۰ متر مربع که بدون مجوز در یکی از شهرستان‌های آذربایجان شرقی بوده که انجام شده است.

وی افزود: مالچ پاشی در ۴۰۰ متر مربع در شهرستان یاد شده از سوی یک شرکت دانش بنیان تنها به عنوان یک طرح تحقیقاتی مطرح شده که در خصوص جلوگیری از گرد و غبار به طور عمومی پی گیری می‌شود، اما هیچ گونه مجوز یا مصوبه‌ای در این خصوص صادر نشده است.

داوودی همچنین خاطرنشان کرد: منابع طبیعی در سال‌های قبل طرح‌هایی در خصوص تثبیت خاک دریاچه ارومیه و جلوگیری از گرد و غبار با نهال کاری، بوته کاری و کاشت درختچه انجام داده است.

وی ادامه داد: در همین ارتباط تاکنون سه هزار و ۸۰۰ هکتار بوته کاری و نهال کاری، ۴۱ کیلومتر بادشکن غیر زنده نیز در حوضه دریاچه ارومیه و در بخش آذربایجان شرقی انجام شده است تا نسبت به تثبیت خاک این حوضه کمک کند.

انتشار خبر مالچ پاشی در آذربایجان شرقی توسط یکی از رسانه‌های استانی موجب سوء استفاده برخی در فضای مجازی و دست به دست شدن آن شده در حالی که این موضوع از اصل مربوط به یک طرح تحقیقاتی بوده که آن هم بدون مجوز در سطح کوچکی از حوضه دریاچه ارومیه انجام شده که البته ربطی به ستاد احیا، ادارات مرتبط و موضوع دریاچه ارومیه نداشته است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی صبح امروز اعلام کرد: از مالچ پاشی بستر دریاچه ارومیه در شهرستان عجب شیر ممانعت شد.

«شهنام اشتری»، در جمع خبرنگاران با اشاره به انتشار خبر شروع عملیات مالچ پاشی در بستر دریاچه ارومیه در برخی رسانه‌های استان، افزود: طبق بررسی‌های انجام شده، این اقدام بدون انجام هماهنگی و اخذ مجوز‌های لازم از سوی سازمان حفاظت محیط زیست و ستاد احیاء دریاچه ارومیه انجام شده است.

وی اظهار کرد: به محض آگاهی از اصل موضوع، همکاران اداره محیط زیست شهرستان عجب شیر با حضور در محل نسبت به ممانعت و توقف عملیات اقدام کرده است.

اشتری ادامه داد: بر اساس مصوبات ستاد احیاء دریاچه ارومیه، انجام هرگونه عملیات اجرایی و تحقیقاتی مرتبط با فعالیت‌های احیاء و کنترل پیامد‌های بحران دریاچه ارومیه باید با هماهنگی ستاد مذکور و کسب مجوز‌های لازم انجام شود. / ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار