مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها و شهر‌ها چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ تعطیل است؟ جزئیات جدید پرونده قتل «منصوره قدیری» اعلام شد مدارس مازندران به دلیل شیوع آنفولانزا، فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مقاطع آموزشی خراسان رضوی فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مدارس سیستان و بلوچستان فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد کشف قلک‌های ۱۸۰۰ساله مملو از سکه پنجمین پرواز بارورسازی ابر‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه انجام شد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ اطلاعیه مهم درباره فعالیت مدارس مازندران فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ جولان آنفلوآنزا در کشور؛ شیوع بیش از سه‌برابری نسبت به حد هشدار! مدارس و دانشگاه‌های چهارمحال و بختیاری تا پایان هفته تعطیل شد  کلاهبرداری کلان با وعده پرداخت وام فوری دومین آزمون استخدامی ویژه معلولان پیش از عید برگزار می‌شود هشدار سیل در ۳۲ استان؛ بارش‌های گسترده در آسمان غرب ایران  بارش‌های سیل‌آسا در سراسر کشور / هشدار بارش برف، باران و طوفان وضعیت تعطیلی تهران در روز دوشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۴ اعلام شد + جزئیات 

سایت پویش مهر ریاست جمهوری راه‌اندازی شد

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش از برگزاری کاردوی دانش‌آموزی راویان پیشرفت خبر داد و گفت: سایت پویش مهر ریاست جمهوری ایجاد شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۷ - ۲۰ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 10
کد خبر: ۲۲۲۸۰۲

به گزارش راهبرد معاصر، اصغر باقرزاده معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش در جلسه ستاد مرکزی پویش مهر ریاست جمهور با اشاره به در پیش بودن ایام الله مبارک دهه فجر، عنوان کرد: دانش‌آموزان و فرهنگیان در دهه فجر، راویان پیشرفت ایران اسلامی خواهند بود.

 

وی گفت: سال گذشته در پویش مهر، ۷۵ هزار اثر ارسال شد ولی با همت صورت گرفته تا این لحظه بیش از ۳۲۸ هزار دانش‌آموز از طریق سامانه my.medu.ir در این پویش ثبت‌نام کرده‌اند.

 

باقرزاده ادامه داد: برای نخستین بار سایت تخصصی پویش مهر راه‌اندازی شده است و به‌زودی این سامانه جهت بارگذاری آثار معرفی می‌شود؛ همچنین سرود ویژه‌ای برای این پویش طراحی شده که شاهد انتشار آن در ایام الله دهه فجر خواهیم بود.

 

وی با اشاره به برگزاری اردوهای راهیان پیشرفت با ابتکار ریاست جمهوری در دولت سیزدهم که باعث ایجاد نشاط و امید در جامعه شد، افزود: باید برای هر کدام از مقاطع دانش‌آموزان برنامه نویسی مجزایی داشته باشیم تا این اردوها هدفمندتر برگزار شود و برای حضور دانش‌آموزان در مقاصد هدف تسهیل‌گری کنیم.

 

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: به‌زودی برنامه‌ریزی جهت برگزاری راویان پیشرفت در قالب کاردوی دانش‌آموزی انجام می‌شود تا دانش‌آموزان ایران اسلامی، قصه‌های شنیدنی پیشرفت کشور را از زبان دوستان خود بشنوند.

 

گفتنی است در این جلسه برگزاری نمایشگاه‌های پیشرفت در استان‌ها و ستاد و اهدای جایزه ویژه ریاست جمهور به کار ویژه‌های هر استان طرح مسأله شد و حضار نظرات خود را مطرح کردند./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار