ابول کورکور، شرور معروف ایذه، در درگیری مسلحانه کشته شد انهدام دو تیم تروریستی ۹ نفره در سیستان و بلوچستان وزیر دفاع: باید به سرعت نیروی دریایی خود را گسترش دهیم پزشکیان: وحدت حرف اول و آخر را می‌زند/نباید در برابر تهدید دشمن جاخالی کنیم رهبر انقلاب در دیدار کارگزاران نظام: اصرار برخی از دولت‌های قلدر برای مذاکره، به منظور حل مسائل نیست ۱۰۰ هزار تبعه خارجی غیرمجاز از البرز طرد شده‌اند شهادت افسر پلیس آگاهی در سیستان و بلوچستان الحاق دو فروند ناوچه ۵۰ پایی به نیروی دریایی ارتش پیام فرمانده کل سپاه در پی شهادت رزمنده رشید و سرافراز «مصطفی عبداللهی» علم‌الهدی: به عنوان یک جامعه دین‌مدار، چطور می‌توانیم با دشمن خدا دست دهیم؟ خاتمی، خطیب جمعه تهران: وزیر خارجه ترکیه باید عذرخواهی کند / مذاکره با آمریکا یعنی تحقیر و از دست دادن اصالت‌ها بیانیه کمیسیون امنیت ملی مجلس در پاسخ به اظهارات اخیر گروسی مهاجرانی: دولت مدافع آموزش زبان‌های محلی در کنار زبان رسمی است آخرین مهلت تکمیل اطلاعات نیرو‌های شرکتی/ تعیین تکلیف مجوز‌های استخدامی آموزش و پرورش تا قبل از عید پزشکیان: باید اختلافات را حل کنیم

معاون رئیس جمهور: مسئولان با جدیت پیگیر حادثه تروریستی کرمان هستند

معاون امور مجلس رییس جمهور درباره بررسی حادثه تروریستی کرمان و تصمیمات اتخاذ شده گفت: مسئولان اطلاعات، امنیت و وزارت کشور و استاندار پیگیر هستند و موضوع را با جدیت دنبال می‌کنند و دستگیری‌های متعددی در این زمینه داشته ایم.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۰ - ۲۰ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 10
کد خبر: ۲۲۲۸۳۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد حسینی روز چهارشنبه در مراسم هفتیمن روز شهادت شهدای حادثه تروریستی گلزار شهدای کرمان افزود: این حادثه باعث اندوه همگان مخصوصا اعضای هیات دولت شد.
وی ادامه داد: در این هفته همه داغدار بودند نه تنها مردم کرمان بلکه همه ایران و جبهه مقاومت در سوگ عزیزان به شهادت رسیده داغدار بودند.

معاون رییس جمهور در امور مجلس شورای اسلامی هدف حضور خود در کرمان را عرض تسلیت و تصلی خانواده شهدا دانست و بیان کرد: وظیفه خود می‌دانم که به دیدار خانواده شهدای حادثه تروریستی گلزار شهدای کرمان بروم و از طرف دولت اعلام کنیم که در کنار آنان هستیم.

حسینی با بیان اینکه کسانی که مرتکب این جنایت شدند هر چه سریعتر به مجازات عملشان برسند افزود: از اول انقلاب با این ترور‌ها روبه رو بودیم، اما ملتی که می‌خواهد در مسیر حق گام بردارد شیاطین در کمین آن‌ها هستند.
وی با اشاره به اینکه این روحیه مقاومت است که باعث شده ملت ایران مقاوم بایستد، گفت: این عزیزان و شهیدان دوستدار حاج قاسم بودند، دوستدار کسی که تمام عمر خود را در دفاع از مظلومان گذاشت.

 ۲ انفجار تروریستی انتحاری عصر چهارشنبه ۱۳ دیماه جاری در مسیر گلزار شهدای کرمان رخ داد که ۹۳ شهید در برداشت. /ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر