توضیح سخنگوی دولت درباره گرفتن خسارت حوادث اخیر از سلبریتی‌ها + جزئیات ضرب‌الاجل یک هفته‌ای عارف درباره خسارات جنگ ۱۲ روزه و حوادث اخیر پزشکیان: قدرت خرید دهک‌های یک تا هفت بهبود یافته است بررسی صلاحیت نامزد‌های انتخابات شورا کلید خورد / ۱۵ درصد داوطلبان زن هستند ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود تدوین برنامه اصلاح نظام اداری با ۶ محور و ۴۸ برنامه پزشکیان: آمریکا و اروپا نگران مردم ایران نیستند/ تا زمانیکه مردم با ما باشند، حل مسائل ممکن خواهد بود عارف: هدف از اصلاحات ساختاری، تثبیت نسبی ارز، رسیدن به رشد قابل قبول و مهار تورم است وزیر کشور: دشمن اعتراضات مردم را به آشوب و اقدامات تروریستی تبدیل کرد لاریجانی: ترامپ این را لو داد که اگر بحران اجتماعی در ایران ایجاد شود، ما عملیات نظامی اجرا می‌کنیم اطلاعات سپاه: بازداشت و احضار ۷۳۵ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های ضدامنیتی/ شناسایی ۴۶ نفر از عوامل مرتبط با سرویس‌های بیگانه دستگیری لیدر‌های اصلی اغتشاشات در غرب و شرق تهران پزشکیان: اگر مدیران ما به شکل صحیح آموزش دیده بودند، امروز وضعیت بسیار متفاوت بود آخرین مهلت معرفی نماینده احزاب و جبهه‌های سیاسی در حوزه انتخابیه تهران دستگیری ۴۸ متهم مرتبط با اغتشاشات اخیر در اردستان

معاون رئیس جمهور: مسئولان با جدیت پیگیر حادثه تروریستی کرمان هستند

معاون امور مجلس رییس جمهور درباره بررسی حادثه تروریستی کرمان و تصمیمات اتخاذ شده گفت: مسئولان اطلاعات، امنیت و وزارت کشور و استاندار پیگیر هستند و موضوع را با جدیت دنبال می‌کنند و دستگیری‌های متعددی در این زمینه داشته ایم.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۰ - ۲۰ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 10
کد خبر: ۲۲۲۸۳۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد حسینی روز چهارشنبه در مراسم هفتیمن روز شهادت شهدای حادثه تروریستی گلزار شهدای کرمان افزود: این حادثه باعث اندوه همگان مخصوصا اعضای هیات دولت شد.
وی ادامه داد: در این هفته همه داغدار بودند نه تنها مردم کرمان بلکه همه ایران و جبهه مقاومت در سوگ عزیزان به شهادت رسیده داغدار بودند.

معاون رییس جمهور در امور مجلس شورای اسلامی هدف حضور خود در کرمان را عرض تسلیت و تصلی خانواده شهدا دانست و بیان کرد: وظیفه خود می‌دانم که به دیدار خانواده شهدای حادثه تروریستی گلزار شهدای کرمان بروم و از طرف دولت اعلام کنیم که در کنار آنان هستیم.

حسینی با بیان اینکه کسانی که مرتکب این جنایت شدند هر چه سریعتر به مجازات عملشان برسند افزود: از اول انقلاب با این ترور‌ها روبه رو بودیم، اما ملتی که می‌خواهد در مسیر حق گام بردارد شیاطین در کمین آن‌ها هستند.
وی با اشاره به اینکه این روحیه مقاومت است که باعث شده ملت ایران مقاوم بایستد، گفت: این عزیزان و شهیدان دوستدار حاج قاسم بودند، دوستدار کسی که تمام عمر خود را در دفاع از مظلومان گذاشت.

 ۲ انفجار تروریستی انتحاری عصر چهارشنبه ۱۳ دیماه جاری در مسیر گلزار شهدای کرمان رخ داد که ۹۳ شهید در برداشت. /ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر