قالیباف: با آنها که دلشان برای مردم و ایران می‌تپد، همدلیم همه چیز درباره سرلشکر عزیز جعفری؛ از ازدواج پرحاشیه تا فایل صوتی جنجالی فرمانده سپاه تهران: هدف‌گیری پایگاه «العدید»، دشمنان را به آتش‌بس التماسی واداشت بهروز آذر: لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت در حال بررسی مجلس است جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد پیام لاریجانی به اهالی رسانه شهادت مامور پلیس در درگیری با اشرار مسلح در زهک زمان دقیق ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌ی شهر و روستا علت صدای انفجار‌های مهیب در زنجان دلجویی جانشین مرزبانی سیستان و بلوچستان از بانوی حادثه دیده مرز میلک؛ ابلاغ پیام عذرخواهی فرمانده مرزبانی ماجرای انتخاب شهید حاجی‌زاده به فرماندهی هوافضا و جابه‌جایی شهید سلامی از فرماندهی هوافضا به جانشینی سپاه + فیلم بودجه ۱۴۰۵ بر اساس قانون یکم دی ماه به مجلس تقدیم می‌شود احتمال دیدار قریب الوقوع رهبر کره شمالی با ترامپ

معاون رئیس جمهور: مسئولان با جدیت پیگیر حادثه تروریستی کرمان هستند

معاون امور مجلس رییس جمهور درباره بررسی حادثه تروریستی کرمان و تصمیمات اتخاذ شده گفت: مسئولان اطلاعات، امنیت و وزارت کشور و استاندار پیگیر هستند و موضوع را با جدیت دنبال می‌کنند و دستگیری‌های متعددی در این زمینه داشته ایم.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۰ - ۲۰ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 10
کد خبر: ۲۲۲۸۳۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد حسینی روز چهارشنبه در مراسم هفتیمن روز شهادت شهدای حادثه تروریستی گلزار شهدای کرمان افزود: این حادثه باعث اندوه همگان مخصوصا اعضای هیات دولت شد.
وی ادامه داد: در این هفته همه داغدار بودند نه تنها مردم کرمان بلکه همه ایران و جبهه مقاومت در سوگ عزیزان به شهادت رسیده داغدار بودند.

معاون رییس جمهور در امور مجلس شورای اسلامی هدف حضور خود در کرمان را عرض تسلیت و تصلی خانواده شهدا دانست و بیان کرد: وظیفه خود می‌دانم که به دیدار خانواده شهدای حادثه تروریستی گلزار شهدای کرمان بروم و از طرف دولت اعلام کنیم که در کنار آنان هستیم.

حسینی با بیان اینکه کسانی که مرتکب این جنایت شدند هر چه سریعتر به مجازات عملشان برسند افزود: از اول انقلاب با این ترور‌ها روبه رو بودیم، اما ملتی که می‌خواهد در مسیر حق گام بردارد شیاطین در کمین آن‌ها هستند.
وی با اشاره به اینکه این روحیه مقاومت است که باعث شده ملت ایران مقاوم بایستد، گفت: این عزیزان و شهیدان دوستدار حاج قاسم بودند، دوستدار کسی که تمام عمر خود را در دفاع از مظلومان گذاشت.

 ۲ انفجار تروریستی انتحاری عصر چهارشنبه ۱۳ دیماه جاری در مسیر گلزار شهدای کرمان رخ داد که ۹۳ شهید در برداشت. /ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار