پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد تصادف مرگبار در محور دهلران با ۳ فوتی و ۵ مجروح نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند استقلال دست روی لژیونر معروف گذاشت اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم قرعه‌کشی لیگ یک فوتبال انجام شد + جزئیات نتایج تغذیه‌ای که احتمال ابتلا به بیماری‌ها را در سالمندی کاهش می‌دهد

آخرین وضعیت آتش سوزی جنگل‌های نور مازندران

بخشی از جنگل مناطق مرتفع صخره‌ای موسوم به (جنگل هلیک بن) بخش چمستان نور حوالی ساعت ۹ صبح روز گذشته - سه شنبه - آتش گرفت که به گفته رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری این شهرستان این آتش پس از ۳۰ ساعت امروز مهار و خاموش شد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۹ - ۲۰ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 10
کد خبر: ۲۲۲۸۳۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ به گفته فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران به مرکزیت ساری در پی وقوع این آتش سوزی در روز گذشته دست کم ۹ گروه واکنش سریع در قالب دست کم ۷۰ نفر اعم از نیرو‌های مردمی، یگان حفاظت، همیاران طبیعت برای اطفای حریق به محل وقوع آتش سوزی حضور پیدا کردند.

صادق طهماسب پور افزود: با وجود آنکه اواخر روز گذشته به علت پیشروی سطح آتش سوزی ناشی از وزش باد شدید، شیب تند، سخت گذر بودن مسیر و ضعف توانایی نیرو‌ها در مهار حریق درخواست یک فروند بالگرد از ستاد مدیریت بحران استانداری شد منتهی این پیگیری نتیجه نداد و در نهایت نیرو‌ها با کمترین امکانات و ابزار سنتی مانند بیل و کلنگ موفق به مهار و خاموش کردن آتش از سوی احوالی ساعت ۱۴ امروز شدند.

این مسوول اظهار کرد: در زمان حاضر آتش حدود ۱۰ هکتار از بهترین رویشگاه‌های ارزشمند این منطقه از نوع راشستان را سوزاند.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری نور با اشاره به آنکه احتمال گُر گرفتن آتش در لابه لای کُنده‌های خشک دور از انتظار نیست. طهماسب پور ادامه داد: به همین خاطر برای جلوگیری احتمالی وقوع دوباره آتش سوزی شماری از نیرو‌های یگان حفاظت و جوامع محلی در جنگل خسارت دیده حضور دارند.

جنگل‌های شهرستان نور در غرب مازندران پوشیده از گونه‌هایی از نوع ممرز، بلوط، ممرز، شمشاد و راش است.

اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان نور مسوولیت حفاظت، احیا و بهره برداری حدود ۲۳۵ هزار هکتار عرصه جنگلی و مرتعی را برعهده دارد و این حوزه زیر مجموعه اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران به مرکزیت ساری مدیریت می‌شود.

اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان نور مسوولیت حفاظت، احیا و بهره برداری حدود ۲۳۵ هزار هکتار عرصه جنگلی و مرتعی را برعهده دارد. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر