اسرائیل از آمریکا موشک «آمرام» دریافت می‌کند سفیر چین: پکن و واشنگتن نباید از خطوط قرمز یکدیگر عبور کنند شهباز شریف: دولت و ملت پاکستان در جنگ اسرائیل از ایران حمایت می‌کنند دفتر آیت‌الله سیستانی: استفاده از تصاویر مرجعیت در اماکن عمومی ممنوع است المیادین: هیئت آژانس بدون همراهی بازرسان به تهران سفر می‌کند اعلام بسیج عمومی گروه مقاومت «اولی البأس» برای آزادسازی سوریه هشدار نخست وزیر هند به پاکستان درگیری بین نیرو‌های الجولانی و «قسد» در منبج سفر سطح بالای ایال زامیر به آمریکا لغو شد ویتکاف این هفته در مسکو خواهد بود رئیس‌جمهور وارد پاکستان شد سی‌ان‌ان: تصمیم‌گیری درباره حمله جدید به غزه به تعویق افتاد رئیس شورای امنیت سازمان ملل: هنوز نشانه‌ای از فعال کردن مکانیسم ماشه وجود ندارد پزشکیان: پاکستان اعلام کرد که هرگونه حمایت و پشتیبانی که دولت و ملت ایران لازم داشته باشد، انجام می‌دهند افشای پیام محرمانه اسرائیل به دمشق درباره سویداء

یمن: کسی مانع عملیات‌هایمان شود، پاسخ می‌دهیم

سخنگوی انصارالله یمن با بیان اینکه عملیات‌های ارتش یمن علیه کشتی‌های اسرائیلی علی‌رغم تهدیدات مقامات آمریکایی، ادامه خواهد یافت، تاکید کرد چنانچه کسی مانع عملیات‌های ارتش یمن شود، با پاسخ یمنی‌ها مواجه خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۲ - ۲۰ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 10
کد خبر: ۲۲۲۸۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ «محمد عبدالسلام» سخنگوی جنبش انصارالله یمن، شامگاه امروز (چهارشنبه)، در پیامی درباره جلوگیری از عملیات‌های نیروی دریایی یمن هشدار داد.

سخنگوی انصارالله گفت که کشتیرانی در دریای سرخ و دریای مکران از امنیت برخوردار است و آمریکا باید از گمراه‌سازی جهان و بیان اینکه ارتش یمن دریانوردی در دو دریای مذکور را تهدید می‌کند، دست بردارد.

این سخنان بعد از آن بیان شده است که «آنتونی بلیکن» وزیر امور خارجه آمریکا که اخیرا وارد منطقه شده است، عملیات‌های ارتش یمن در دریای سرخ را تهدیدی برای دریانوردی اعلام کرد و گفت آمریکا چاره‌ای جز واکنش به اقدامات حوثی‌ها در دریای سرخ ندارد.

ارتش یمن به دنبال تشدید حملات رژیم صهیونیستی در نوار غزه، در حمایت از مردم فلسطین به هیچ کشتی اسرائیلی و کشتی‌هایی که مقصد آن‌ها اراضی اشغالی فلسطین است، اجازه عبور از تنگه باب‌المندب و دریای سرخ را نمی‌دهد.

محمد عبدالسلام در ادامه سخنان خود به تمام کشور‌های جهان درباره افتادن در دام آمریکا که هدف آن نظامی‌سازی دریای سرخ در خدمت به اسرائیل و تشویق این رژیم برای تداوم تجاوزات ظالمانه در نوار غزه است، هشدار داد و از آن‌ها خواست احتیاط کنند.

عبدالسلام همچنین بار دیگر تاکید کرد که نیروی دریایی یمن همچنان به عملیات‌های خود علیه کشتی‌های اسرائیلی یا کشتی‌هایی که مقصد آن‌ها فلسطین اشغالی است، ادامه خواهد داد.

سخنگوی انصارالله در پایان هشدار داد: «هر کسی که جلوی عملیات‌های نیرو‌های مسلح یمن را بگیرد، با پاسخ مواجه خواهد شد». / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار