قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد

یمن: کسی مانع عملیات‌هایمان شود، پاسخ می‌دهیم

یمن: کسی مانع عملیات‌هایمان شود، پاسخ می‌دهیم سخنگوی انصارالله یمن با بیان اینکه عملیات‌های ارتش یمن علیه کشتی‌های اسرائیلی علی‌رغم تهدیدات مقامات آمریکایی، ادامه خواهد یافت، تاکید کرد چنانچه کسی مانع عملیات‌های ارتش یمن شود، با پاسخ یمنی‌ها مواجه خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۲ - ۲۰ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 10
کد خبر: ۲۲۲۸۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ «محمد عبدالسلام» سخنگوی جنبش انصارالله یمن، شامگاه امروز (چهارشنبه)، در پیامی درباره جلوگیری از عملیات‌های نیروی دریایی یمن هشدار داد.

سخنگوی انصارالله گفت که کشتیرانی در دریای سرخ و دریای مکران از امنیت برخوردار است و آمریکا باید از گمراه‌سازی جهان و بیان اینکه ارتش یمن دریانوردی در دو دریای مذکور را تهدید می‌کند، دست بردارد.

این سخنان بعد از آن بیان شده است که «آنتونی بلیکن» وزیر امور خارجه آمریکا که اخیرا وارد منطقه شده است، عملیات‌های ارتش یمن در دریای سرخ را تهدیدی برای دریانوردی اعلام کرد و گفت آمریکا چاره‌ای جز واکنش به اقدامات حوثی‌ها در دریای سرخ ندارد.

ارتش یمن به دنبال تشدید حملات رژیم صهیونیستی در نوار غزه، در حمایت از مردم فلسطین به هیچ کشتی اسرائیلی و کشتی‌هایی که مقصد آن‌ها اراضی اشغالی فلسطین است، اجازه عبور از تنگه باب‌المندب و دریای سرخ را نمی‌دهد.

محمد عبدالسلام در ادامه سخنان خود به تمام کشور‌های جهان درباره افتادن در دام آمریکا که هدف آن نظامی‌سازی دریای سرخ در خدمت به اسرائیل و تشویق این رژیم برای تداوم تجاوزات ظالمانه در نوار غزه است، هشدار داد و از آن‌ها خواست احتیاط کنند.

عبدالسلام همچنین بار دیگر تاکید کرد که نیروی دریایی یمن همچنان به عملیات‌های خود علیه کشتی‌های اسرائیلی یا کشتی‌هایی که مقصد آن‌ها فلسطین اشغالی است، ادامه خواهد داد.

سخنگوی انصارالله در پایان هشدار داد: «هر کسی که جلوی عملیات‌های نیرو‌های مسلح یمن را بگیرد، با پاسخ مواجه خواهد شد». / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار