جزئیات تصویب فوق العاده خاص کارکنان در شورای حقوق و دستمزد / شرط طلایی برای پرداخت شنیده شدن صدای انفجار در ابوموسی؛ وضعیت جزیره لارک عادی است اصابت ۱۰ پرتابه دشمن در قشم تایید حمله به هرمزگان / مناطقی از بندرعباس، قشم، بندرلنگه و حاجی آباد مورد اصابت قرار گرفت صدای انفجار مجدد در بندرعباس پیام مهم پزشکیان به امیر قطر + جزئیات آغاز مین‌گذاری سپاه در تنگه هرمز صحت دارد؟ بیانیه فراکسیون اهل سنت مجلس درباره مراسم تشییع رهبر شهید؛ امت اسلامی در درد‌های بزرگ، به ریشه‌های مشترک خود بازمی‌گردد نقدعلی: به محض بازگشایی مجلس پیگیر قانون حجاب و عفاف خواهیم بود پیکر ۲ شهید مدافع میهن در مرودشت و سپیدان آرام گرفت برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی

وحیدی: باید سازوکاری در خانه احزاب برای گفت‌وگو طراحی شود

وحیدی: باید سازوکاری در خانه احزاب برای گفت‌وگو طراحی شود وزیر کشور، گفت: خانه احزاب بهترین مکان برای برگزاری گفت‌وگوها بین احزاب است و باید سازوکاری در خانه احزاب طراحی شود تا این گفت‌وگوها مستمر باشد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۴ - ۲۱ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 11
کد خبر: ۲۲۲۸۹۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ احمد وحیدی وزیر کشور در پایان همایش فصلی خانه احزاب که امروز (پنجشنبه 21 دی ماه) در وزارت کشور برگزار شد، گفت: مشکل بزرگ ما عدم گفت‌وگو است، احزاب و سلایق مختلف باید با هم حرف بزنند که این یک دستور دینی و راهگشا است؛ همه می‌توانند حرف‌های مشترک خود را پیدا کنند، خیلی از سوء‌تفاهم‌ها برطرف می‌شود.

 

وی افزود: خانه احزاب بهترین جا برای برگزاری این گفت‌وگوهاست، این نشست‌ها باید بیشتر برگزار شود، باید سازوکاری در خانه احزاب طراحی شود تا این گفت‌وگوها مستمر باشد.

 

وزیر کشور با بیان اینکه منافع، امنیت و مصالح ملی برای عموم مردم است، تصریح کرد: اگر ما این‌ها را به‌عنوان ارزش‌های والا در نظر بگیریم، حتما همگی به این‌ها معتقد هستند، کار ما برای به نتیجه رسیدن خیلی دشوار است، ما با همین مبانی می‌توانیم خیلی کارها را انجام دهیم، باید ببینیم تکلیف ما در برابر این مبانی چیست؟ آیا تکلیف داریم مردم را برای حضور در انتخابات تشویق کنیم یا نکنیم؟!، اگر مبانی را قبول داشته باشیم، زود به نتیجه می‌رسیم.

 

وحیدی ادامه داد: این اتفاقی که در کرمان افتاد، یک از هزاران بود. جلوی هزار عملیات تروریست‌ها گرفته شده، جان زن و بچه مردم که اصولگرا و اصلاح‌طلب ندارد.

 

وزیر کشور اضافه کرد: دشمنان خیلی جدی هستند و کاری به جریان‌های سیاسی داخل کشور ندارند، حجم حملات سایبری هم بسیار زیاد است و دیوانه‌وار به زیرساخت‌های سایبری ما حمله می‌کنند و حجم آن‌ها بسیار است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار