رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است

وحیدی: باید سازوکاری در خانه احزاب برای گفت‌وگو طراحی شود

وحیدی: باید سازوکاری در خانه احزاب برای گفت‌وگو طراحی شود وزیر کشور، گفت: خانه احزاب بهترین مکان برای برگزاری گفت‌وگوها بین احزاب است و باید سازوکاری در خانه احزاب طراحی شود تا این گفت‌وگوها مستمر باشد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۴ - ۲۱ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 11
کد خبر: ۲۲۲۸۹۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ احمد وحیدی وزیر کشور در پایان همایش فصلی خانه احزاب که امروز (پنجشنبه 21 دی ماه) در وزارت کشور برگزار شد، گفت: مشکل بزرگ ما عدم گفت‌وگو است، احزاب و سلایق مختلف باید با هم حرف بزنند که این یک دستور دینی و راهگشا است؛ همه می‌توانند حرف‌های مشترک خود را پیدا کنند، خیلی از سوء‌تفاهم‌ها برطرف می‌شود.

 

وی افزود: خانه احزاب بهترین جا برای برگزاری این گفت‌وگوهاست، این نشست‌ها باید بیشتر برگزار شود، باید سازوکاری در خانه احزاب طراحی شود تا این گفت‌وگوها مستمر باشد.

 

وزیر کشور با بیان اینکه منافع، امنیت و مصالح ملی برای عموم مردم است، تصریح کرد: اگر ما این‌ها را به‌عنوان ارزش‌های والا در نظر بگیریم، حتما همگی به این‌ها معتقد هستند، کار ما برای به نتیجه رسیدن خیلی دشوار است، ما با همین مبانی می‌توانیم خیلی کارها را انجام دهیم، باید ببینیم تکلیف ما در برابر این مبانی چیست؟ آیا تکلیف داریم مردم را برای حضور در انتخابات تشویق کنیم یا نکنیم؟!، اگر مبانی را قبول داشته باشیم، زود به نتیجه می‌رسیم.

 

وحیدی ادامه داد: این اتفاقی که در کرمان افتاد، یک از هزاران بود. جلوی هزار عملیات تروریست‌ها گرفته شده، جان زن و بچه مردم که اصولگرا و اصلاح‌طلب ندارد.

 

وزیر کشور اضافه کرد: دشمنان خیلی جدی هستند و کاری به جریان‌های سیاسی داخل کشور ندارند، حجم حملات سایبری هم بسیار زیاد است و دیوانه‌وار به زیرساخت‌های سایبری ما حمله می‌کنند و حجم آن‌ها بسیار است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار