تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

وحیدی: باید سازوکاری در خانه احزاب برای گفت‌وگو طراحی شود

وزیر کشور، گفت: خانه احزاب بهترین مکان برای برگزاری گفت‌وگوها بین احزاب است و باید سازوکاری در خانه احزاب طراحی شود تا این گفت‌وگوها مستمر باشد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۴ - ۲۱ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 11
کد خبر: ۲۲۲۸۹۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ احمد وحیدی وزیر کشور در پایان همایش فصلی خانه احزاب که امروز (پنجشنبه 21 دی ماه) در وزارت کشور برگزار شد، گفت: مشکل بزرگ ما عدم گفت‌وگو است، احزاب و سلایق مختلف باید با هم حرف بزنند که این یک دستور دینی و راهگشا است؛ همه می‌توانند حرف‌های مشترک خود را پیدا کنند، خیلی از سوء‌تفاهم‌ها برطرف می‌شود.

 

وی افزود: خانه احزاب بهترین جا برای برگزاری این گفت‌وگوهاست، این نشست‌ها باید بیشتر برگزار شود، باید سازوکاری در خانه احزاب طراحی شود تا این گفت‌وگوها مستمر باشد.

 

وزیر کشور با بیان اینکه منافع، امنیت و مصالح ملی برای عموم مردم است، تصریح کرد: اگر ما این‌ها را به‌عنوان ارزش‌های والا در نظر بگیریم، حتما همگی به این‌ها معتقد هستند، کار ما برای به نتیجه رسیدن خیلی دشوار است، ما با همین مبانی می‌توانیم خیلی کارها را انجام دهیم، باید ببینیم تکلیف ما در برابر این مبانی چیست؟ آیا تکلیف داریم مردم را برای حضور در انتخابات تشویق کنیم یا نکنیم؟!، اگر مبانی را قبول داشته باشیم، زود به نتیجه می‌رسیم.

 

وحیدی ادامه داد: این اتفاقی که در کرمان افتاد، یک از هزاران بود. جلوی هزار عملیات تروریست‌ها گرفته شده، جان زن و بچه مردم که اصولگرا و اصلاح‌طلب ندارد.

 

وزیر کشور اضافه کرد: دشمنان خیلی جدی هستند و کاری به جریان‌های سیاسی داخل کشور ندارند، حجم حملات سایبری هم بسیار زیاد است و دیوانه‌وار به زیرساخت‌های سایبری ما حمله می‌کنند و حجم آن‌ها بسیار است./ فارس

ارسال نظر