سرطان کبد؛ حاصل استفاده طولانی از رب گوجه فرنگی-راهبرد معاصر
زمان خداحافظی دیوید تیلور مشخص شد! سپاه پاسداران بیانیه صادر کرد: جزئیات برگزاری مراسم‌های بزرگداشت شهید سردار نیلفروشان بیانیه مهم حزب‌الله درباره مرحله جدید مقابله با رژیم صهیونیستی: منتظر روز‌های آینده باشید عکس | واکنش صاحب خانه‌ای که یحیی السنوار در آن به شهادت رسید عراقچی در بدو ورود به ترکیه: اکنون در منطقه درک مشترکی وجود دارد | مسائل باید مسالمت‌آمیز حل شود کشف غار ماقبل تاریخ در گیلان ناترازی مسکن به ۷ میلیون واحد رسید وزیر خارجه ترکیه: احتمال درگیری میان تهران و تل آویو بالاست محسن رضایی: ایران به دنبال جنگ نیست قیمت طلا، سکه و ارز امروز ۲۷ مهرماه ۱۴۰۳/ سقف مقاومتی سکه شکست خطیب زاده: ما برنامه نظامی هسته‌ای را دنبال نمی‌کنیم | خویشتن داری در برابر اسرائیل دیگر کارساز نیست ورود سامانه جدید پربارش به ایران | سرمای شدید و بارش در این مناطق بهترین بازیکنان تاریخ از نگاه مارکا | مسی در پله اول؛ مارادونا پنجم وقوع زمین لرزه‌ای به بزرگی ۴.۳ ریشتر در استان گلستان ثبت ۲ شکایت جواد نکونام از استقلال + جزئیات

سرطان کبد؛ حاصل استفاده طولانی از رب گوجه فرنگی

رب گوجه‌فرنگی آماده بر خلاف ظاهر خوش رنگی که برای غذاهای ما ایرانیان ایجاد می‌کند، مضراتی برای بدن دارد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۵ - ۱۸ دی ۱۳۹۷ - 2019 January 08
کد خبر: ۲۲۲۹

به گزارش راهبرد معاصر ؛ به علت جوشیدن زیاد، تمام آنزیم‌ها و ویتامین‌های مفید گوجه از بین رفته و به یک غذای کثیف و غلیظی تبدیل می‌شود که ذره ای ارزش غذایی ندارد.

به علت اسیدی بودن گوجه‌فرنگی به طور طبیعی، مقداری از آلومینیوم ظرف در آن حل شده و کندی ذهن و شعور (آلزایمر) را به همراه می‌آورد.

در رب‌های کارخانه‌ای و صنعتی و به قولی صد درصد بهداشتی، مواد نگهدارنده و متوقف کننده‌ای چون بنزوات سدیم یا ایتلردیامین تترا استیک اسید اضافه می‌کنند که خون را به شدت فاسد کرده و انواع سرطان تولید می‌کند.

مصرف طولانی مدت این رب منجر به بروز سرطان کبد می‌شود.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار